Ζώδια καλοκαίρι

Ζώδια καλοκαίρι: Μπορεί να είμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και για αυτό κανείς δεν πρέπει να απογοητεύετε από την πιθανή έλλειψη του έρωτα στη ζωή του.

Το καλοκαίρι λοιπόν είναι ακόμα στη μέση και σύμφωνα με τις όψεις των άστρων, για τους περισσότερους τα πράγματα είναι άκρως δελεαστικά για να μπορέσουν να βρουν τον έρωτα της ζωής τους.

Οπότε από τις 15 Ιουλίου έως τις 15 Αυγούστου τα κέφια για κάποιους θα ανάψουν για τα καλά, ενώ για άλλους όμως παραμονεύουν ανά πάσα ώρα και στιγμή κίνδυνοι και κυρίως αυτοί οι ύπουλοι του καλοκαιριού.

Το σίγουρο πως για παράδειγμα οι Κριοί θα έχουν μία γνωριμία και μάλιστα έντονη που μπορεί να είναι και ψηλό παιδί.

Για τους Ταύρους τώρα όλα είναι στα χέρια τους και μπορεί να έχουν το καλύτερο ή και το χειρότερο, ανάλογα με το πώς θα ενεργήσετε.

Οι Δίδυμοι δεν μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι θα καταφέρουν να κάνουν σχέση, αλλά οι συναντήσεις και οι συζητήσεις θα πάνε σύννεφο. Δύσκολα τα πράγματα και για τον Καρκίνο που το ερώτημα δεν είναι εάν θα βρεθεί κάποιος, αλλά για το ποια ερωτικά εννοείται.

Όσον αφορά στα ζώδια καλοκαίρι και τα ερωτικά τους, έχουμε τον Λέων που εκεί θα εμφανιστεί ένα πλάσμα με το οποίο θα έχετε τρελή χημεία. Όσον αφορά στους Παρθένους να είστε έτοιμοι πως μέχρι τις 15 Αυγούστου θα έρθετε αντιμέτωποι με μία ανήθικη πρόταση.

Οι Ζυγοί από την πλευρά τους θα αναγκαστούν να δουν τα πράγματα με διαφορετική οπτική γωνία εάν θέλουν να χαρούν τον έρωτα. Αυτοί που σίγουρα θα έχουν έναν έντονο ερωτικά μήνα θα είναι οι Σκορπιοί οι οποίοι όμως θα πρέπει να προσέχουν γιατί όλα κάποια στιγμή αποκαλύπτονται.

Ο Τοξότης μέχρι τις 15 Αυγούστου το σίγουρο είναι πως μπορεί να απολαμβάνει τη μοναξιά του εάν θέλει βέβαια, ενώ ο Αιγόκερως καλό θα ήταν να αφήσει τους έρωτες και να ασχοληθεί με τον εαυτό του πρωτίστως. Ο Υδροχόος όπως λέει και η λαϊκή ρήση “άντρα θέλει τώρα τον θέλει” και θα τον έχει κιόλας.

Οι Ιχθείς από την πλευρά τους εάν δεν περιορίσουν λίγο την επιπολαιότητά τους και την αντιδραστικότητα τους τότε μην περιμένουν πολλά μέχρι τις 15 Αυγούστου.

Έτσι θα κυλήσουν τα ζώδια καλοκαίρι για τα ερωτικά τους μέχρι τις 15 Αυγούστου.