Ζώδια Μάιος

Ζώδια Μάιος: Ο έρωτας είναι διάχυτος στις ζωές όλων των ζωδίων και έτσι είναι φυσικό όσο σιγα σιγά περνάει η άνοιξη και τη σκυτάλη τη δίνει στο καλοκαίρι που αναμένεται να είναι θερμό.

Για άλλη μία φορά μέσα από το κανάλι στο Youtube Your Energy Focus έχουμε τη δυνατότητα μέσα απο τις κάρτες Ταρώ να δούμε τι αποκαλύπτουν οι ενέργειες για τα ερωτικά όλων των ζωδίων μέχρι και τις 15 Ιουνίου.

Οι κάρτες Ταρώ και η Λένα μας φέρνει τα μαντάτα του έρωτα για άλλη μία φορά, προειδοποιεί για αυτά που έρχονται και μας δίνει κουράγιο με τα καλά που έρχονται.

Για τα ζώδια Μάιος, ξεκινάμε με τον Κριό, που θα βρεθεί μπροστά στο δίλημμα, εχθρός ή φίλος, ενώ ο Ταύρος θα ζήσει μία μοναδική συναισθηματική ανανέωση με τόσο θετική ενέργεια.

Από την άλλη ο Δίδυμος θα βρεθεί αντιμέτωπος με μία σύγκρουση αξιών, ενώ ο Καρκίνος θα πρέπει να μάθει πως έρχεται η περίοδος αναπροσαρμογής. Ο Λέων πάλι βάζει φωτιά στα κρεβάτισ και θα απολαύσει ένα μοναδικό διάστημα. Την ίδια ώρα ο Παρθένος με λιγότερα γκάζια από τον Λέων θα βιώσει την ικανοποίηση και την ολοκλήρωση, ενώ ο Ζυγός θα κληθεί να τραγουδήσει το “τι έκανα για πάρτι μου τι έκανα για σένα”.

Από τα ζώδια Μάιος ο Σκορπιός θα είναι εκείνος που θα περάσει τέλεια και όποιος κατάλαβε κατάλαβε, ενώ ο Τοξότης είναι κυριολεκτικά στο μεταίχμιο. Ο Αιγόκερως αλίμονο θα απολαύσει τα καλοκαιρινά του ραντεβού, ενώ ο Υδροχόος θα ξυπνήσει ερωτικά.

Τέλος οι Ιχθύες θα βρεθούν μπροστά σε πολύ ομίχλη!

Δείτε αναλυτικά τι θα αντιμετωπίσετε μέχρι τις 15 Ιουνίου!

Και ο έρωτας είναι εδώ!

Τσέκαρε κι αυτό:

James Corden : Επιστρέφει στο Λονδίνο