Ζώδια Μάιος

Ζώδια Μάιος: Ο έρωτας αναμένεται να μπει στις ζωές για όλα τα ζώδια όπως και η άνοιξη με τις ενέργειες να δείχνουν πως τα αίματα το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανάψουν για τα καλά.

Οι κάρτες Ταρώ και οι ενέργειές τους για άλλη μία φορά θα μας δείξουν πως θα εξελιχθεί το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι τις 15 Μαΐου κυρίως στα ερωτικά μας και τα συναισθηματικά μας.

Ο Κριός θα ζήσει μοναδικές ερωτικές στιγμές άκρως προκλητικές, ενώ  ο Ταύρος θα επικεντρωθεί στα δικά του αισθήματα έτσι ώστε να αναγεννηθεί.

Ο Δίδυμος σίγουρα θα καλοπεράσει, ενώ ο Καρκίνος θα μπορέσει να ξεπεράσει τον εαυτό του και να κάνει όλα εκείνα που του αρέσουν.

Από τα ζώδια Μάιος, ο Λέων θα χαιρετίσει κάτι και θα υποδεχθεί κάτι άλλο, ενώ ο Παρθένος θα βιώσει το κυνηγητό καποιου που μάλλον δεν αξίζει.

Ο Ζυγός θα βιώσει μία πρόκληση, αλλά θα πρέπει να αδιαφορήσει, ενώ για τον Σκορπιό οι ερωτικές προβλέψεις απλά φαίνεται πως δεν υπάρχουν λόγω άλλων προτεραιοτήτων. Ο Τοξότης θα θέλει γρήγορα και περισσότερα, ενώ ο Αιγόκερως φαίνεται πως θα μπορέσει να ανακάμψει γρήγορα από το στραπάτσο.

Ο Υδροχόος θα πρέπει να πάρει απόφαση ότι δεν μπορεί να αποφύγει το πεπρωμένο, ενώ ο Ιχθύες θα αλλάξει συναισθηματικό προσανατολισμό.

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για τα ζώδια Μάιος.

 

Τσέκαρε κι αυτό:

Αθήνα: Γιατί ο δήμος κλαδεύει τα δέντρα