Ζώδια Μάρτιος

Ζώδια Μάρτιος: Ο μήνας αυτός που ήδη ξεκίνησε θα έχει ένα διπλό πρόσωπο, αφού αναμένεται να είναι απαιτητικός, αλλά συγχρόνως θα είναι αναγεννησιακός, όπως ανέφερε για όλα τα ζώδια ο Κώστας Λεφάκης.

Ο Κριός αυτό το μήνα θα έρθουν μπροστά σε προκλήσεις, ενώ θα πρέπει να προσέξουν τα οικονομικά τους, αλλά και τις σχέσεις τους κυρίως τις συναισθηματικές.

Ο Ταύρος για τα ζώδια Μάρτιος φαίνεται πως θα είναι ένας κουραστικός μήνας για τα επαγγελματικά σας, αλλά συγχρόνως θα έχετε και την ευκαιρία να ικανοποιηθούν τα όνειρά σας.

Ο Δίδυμος για τον Μάρτιο θα έχει να αντιμετωπίσει δυσκολίες και για αυτό θα πρέπει να είστε έτοιμοι για ελιγμούς, ενώ και τα αισθηματικά θα πρέπει να έχετε στρατηγική.

Ο Καρκίνος για τον Μάρτιο θα έχει έναν ήρεμο μήνα, χωρίς περίεργες ανατροπές, ενώ αντίθετα θα νιώσετε πως υπάρχει τύχη και μεγάλες εύνοιες σε πολλούς τομείς.

Ο Λέων για τα ζώδια Μάρτιος θα έχουν μπροστά τους έναν μήνα προειδοποιητικό με έντονες συγκρούσεις κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Ο Παρθένος θα έχει μπροστά του έναν κομβικό μήνα όπου θα πρέπει να ανασυγκροτηθείτε και να εστιάσετε σοβαρά στον ψυχισμό σας, αλλά και τον συναισθηματικό σας τομέα.

Ο Ζυγός θα υποστούν μία μεγάλη ταλαιπωρία, αφού θα δυσκολευτείτε να διατηρήσετε τις καταστάσεις, με απανωτά γεγονότα , αλλά θα έχετε και σημαντικές ευκαιρίες.

Ο Σκορπιός θα έχουν μπροστά σας έναν ιδιαίτερο μήνα, αφού οικογένεια και ερωτικά θα είναι οι δύο τομείς που θα επικεντρωθείτε με πολύ όμορφα αποτελέσματα.

Ο Τοξότης θα βιώσουν ένα μήνα με περιορισμούς, αλλά θα σας υποχρεώσει να σκεφτείτε και να προβληματιστείτε για τα επόμενα βήματά σας ώστε να προχωρήσετε τον Απρίλιο.

Ο Αιγόκερως θα έχετε έναν ενδιαφέροντα μήνα μπροστά σας, αφού θα προετοιμαστείτε να τολμήσετε και να προχωρήσετε να κάνετε κινήσεις που μέχρι τώρα το αποφεύγατε.

Ο Υδροχόος θα έχουν έναν μήνα πολύ όμορφο που θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε τα σχέδια σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να βιώσετε επίσης και τον έρωτα.

Ο Ιχθύς θα έχει την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας ώστε να εξελιχθούν τα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ θα νιώσετε να έχετε κίνητρα για να ξεπεράσετε εμπόδια.