Ζώδια Μάρτιος

Ζώδια Μάρτιος: Μπήκαμε και επίσημα στον πρώτο μήνα της άνοιξης και όλοι κακά τα ψέματα περιμένουμε να μπει επιτέλους η άνοιξη στη ζωή μας γιατί τους τελευταίους δύο μήνες είχε μπει η μαύρη χειμωνιά.

Για τον Μάρτιο θα δούμε ότι γενικά οι προβλέψεις των ζωδίων δείχνουν πως τα πράγματα θα αρχίσουν να μπαίνουν σταδιακά σε μία σειρά και οι καταστάσεις θα ομαλοποιούνται έτσι ώστε από τον Απρίλιο να ξαναδούμε το φως.

Η αγαπημένη μας Λένα από το κανάλι της Your Energy Focus επανέρχεται με τις προβλέψεις για τα 12 ζώδια για τον μήνα Μάρτιο που μας έδειξαν ίσως αυτή τη μικρή αλλαγή της κατάστασης.

Ωστόσο, η ίδια η Λένα μας εξηγεί πως υπάρχει μία περίεργη ενέργεια για τον Μάρτιο θεωρώντας πως κάποια γεγονότα θα συμβούν μπερδεύοντας την αίσθηση του σωστό ή λάθος για όποιον μπορεί να πει τι είναι τελικά λάθος ή σωστό.

Τι θα δούμε όμως για τα δώδεκα ζώδια Μάρτιος

Αυτό πάντως που θέλουμε να πούμε εμείς από την πλευρά μας πως η Λένα και το Your Energy Focus μας ξετρέλαναν με τα τρία γατιά που έκαναν ζαβολιές την ώρα του βίντεο και φυσικά πρέπει να βγουν κι αυτά στο γυαλί.