Νοέμβριος

Ζώδια Νοέμβριος: Ο μήνας Νοέμβριος είναι και επίσημα εδώ και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο πώς θα εξελιχθεί αυτός ο μήνας και για τα δώδεκα ζώδια του κύκλου.

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας του Σκορπιού και αυτό έχει ένα διφορούμενο μήνυμα για τα δώδεκα ζώδια. Ο Σκορπιός θεωρείται το ζώδιο του κάτω κόσμου, δηλαδή του θανάτου, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας αγχώνει.

Αστρολογικά ο μήνας Νοέμβριος θεωρείται από τους δύσκολους μήνες της χρονιάς, όπου πολλά θεωρούνται μαύρα και με πολλές δυσκολίες, οι οποίες όμως στο τέλος θα φέρουν μεταφορικά το θάνατο και καπάκι την αναγέννηση για να ζήσουμε αυτά που πραγματικά αξίζουμε.

Ωστόσο, οι κάρτες Ταρώ έχουν μία τελείως διαφορετική άποψη για αυτό το μήνα! Για τις κάρτες Ταρώ είναι ένας μήνας ανάπτυξης και πλήρους αναγέννησης και αυτό οφείλεται στις ενέργειες που έχουν οι συγκεκριμένες κάρτες.

Για άλλη μία φορά το αγαπημένο μας κανάλι Your Energy Focus έρχεται με ένα αποκαλυπτικό βίντεο για τις προβλέψεις του Νοεμβρίου και για τα δώδεκα ζώδια με τη βοήθεια των καρτών Ταρώ.

Τα ζώδια Νοέμβριος έρχονται για άλλη μία φορά με ιδιαίτερες προβλέψεις για κάθε από τα ζώδια, αλλά να θυμάστε πως εκτός από το ζώδιό σας θα πρέπει να κοιτάτε πάντα και τον ωροσκόπο σας, αλλά και τη Σελήνη εάν ξέρετε που βρίσκεται ακριβώς.

Δείτε το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια:

 

Και να μην ξεχνάτε ότι όποιο ζώδιο κι αν είστε, η μοίρα είναι πάντα στα χέρια σας!