Ζώδια Νοέμβριος

Ζώδια Νοέμβριος: Από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου οι ερωτικές προβλέψεις είναι καταιγιστικές για όλες τα ζώδια, αφού το διάστημα αυτό θα πιο συναρπαστικό σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα.

Το σίγουρο είναι πως αυτό το διάστημα για κάποιους θα είναι ιδανικό για να έχουν μία αλληλεπίδραση με κάποιο άλλο άτομο, αλλά κάποιοι ακόμα και σε αυτή την περίπτωση έχουν μία εσωτερική διαμάχη με αποτέλεσμα να γίνονται αιχμηροί.

Το κανάλι Your Energy Focus και η Λένα για άλλη μια φορά έρχεται με τις κάρτες Ταρώ για να μας αναλύσει τι λένε οι ενέργειες για τα ερωτικά μας από τις 15 Οκτωβρίου έως και τις 15 Νοεμβρίου.

Δείτε τις προβλέψεις

Φυσικά στο παραπάνω βίντεο υπάρχει και bonus (ζώδια Νοέμβριος) ένα μικρό pick a card για το τι σκέφτεται το πρόσωπο που σκεφτόμαστε. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σκεφτείτε ήρεμα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Εν συνεχεία θα πρέπει να διαλέξετε ένα από τα τέσσερα pick a card με βάση τη διαίσθησή σας και τότε θα ακούσετε το μήνυμα του ανθρώπου σκεφτόσαστε και επομένως σας απασχολεί.