ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι: Τα αρνητικά κεφάλαια δεν έχουν θέση πια στη ζωή σου κι αυτό θα το καταλάβεις ίσως με έναν πιο άσχημο τρόπο. Εκδήλωσε τον αισθησιασμό σου και δεν θα σου βγει σε κακό.

Σε σχέση: Ένα σοβαρό γεγονός θα σας δώσει την ώθηση που θέλετε για να προβείτε σε αποφασιστικές ενέργειες και κάπως απροσδόκητες στη σχέση σας. Το ταίρι σας θα ξαφνιαστεί να ξέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι: Μεγάλη εύνοια έχετε αυτή την εβδομάδα στο φλερτ και στις νέες γνωριμίες. Μία επαφή μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο δεν αποκλείεται να σας φέρει μία σοβαρή σχέση.

Σε σχέση: Μόνο εσείς πρέπει να κάνετε το σωστό βήμα για να επανέλθει η ισορροπία στη σχέση σας. Οι συχνοί καυγάδες είναι η αιτία της απομάκρυνσης. Αλλάξτε τακτική.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι: Αυτό το πρόσωπο που τον τελευταίο καιρό σας έχει κλέψει την καρδιά περιμένει από εσάς να κάνετε την πρώτη κίνηση. Μία τέτοια κίνηση θα έχει πολλά οφέλη.

Σε σχέση: Πρέπει να χαλαρώσεις αυτή την εβδομάδα μέσα στη σχέση σου και να δημιουργήσεις μία ωραία ατμόσφαιρα για να αποφορτιστείτε από την ένταση των προηγούμενων ημερών.