Ζώδια

Τα ζώδια αναμένεται να έχουν έναν έντονο μήνα από τις 15 Ιανουαρίου μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τον έρωτα και τον συναισθηματικό τους κόσμο.

Αυτό το διάστημα από τα μέσα Ιανουαρίου μέχρι και τα μέσα Φεβρουαρίου θα είναι ένα άκρως έντονο διάστημα κυρίως στα ερωτικά μας, με όλα τα ζώδια να ζουν περίεργες και ανατρεπτικές στιγμές.

Αυτή τη φορά οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ερωτικά των ζωδίων έρχονται με μία ιδιαίτερη ερμηνεία από την ενέργεια που έχουν οι κάρτες Ταρώ μέσα από το αγαπημένο κανάλι στο Youtube το Your Energy Focus. 

Με λίγα λόγια ο Κριός μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου χαρακτηρίζεται ως αγριοκάτσικο, ενώ ο Ταύρος υπερασπίζεται την ανεξαρτησία του. Ο Δίδυμος θα αντιμετωπίσει έναν φίλο από τα παλιά, ενώ ο Καρκίνος θα πάρει τη ρεβάνς.

Ο Λέων σε άλλο μήκος κλίματος χαρακτηρίζεται από τη φράση “ο επόμενος παρακαλώ”, ενώ ο Παρθενος αποζητά τη συναισθηματική ασφάλεια. Ο Ζυγός μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου θα πρέπει να καταλάβει πως υπάρχει ένα πρόσωπο που τον θέλει, ενώ ο Σκορπιός θα ασχοληθεί με ανούσιες επικοινωνίες.

Ο Τοξότης θα κλειστεί για λίγο στον εαυτό του, ενώ ο Αιγόκερως πρόκειται να ξεσπαθώσει. Ο Υδροχόος θα δει τα πρώτα σύννεφα στον παράδεισο, ενώ οι Ιχθείς θα αποκτήσουν ένα όραμα και έναν προορισμό.

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις τις ερωτικές!

Υπομονή λοιπόν γιατί ο έρωτας είναι δύσκολος!