Ζώδια

Ζώδια: Διάθεση για επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις φέρνει η Σελήνη από τους Διδύμους και έχουμε την ευκαιρία να προωθήσουμε τα σχέδια μας κυρίως τα επαγγελματικά, ενώ προσοχή θέλει λίγο μόνο το πρωί όπου η νευρικότητα θα περισσεύει.

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να προσέξετε την Τρίτη να μην αναλάβετε άλλες δουλειές από αυτές που ήδη έχετε γιατί θα πελαγώσετε και μετά θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θέλετε να περάσετε όμορφα μαζί του.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφασισμένος να σαρώσεις τα πάντα και να δώσεις λύσεις σε όλα εκείνα τα θέματα που μέχρι τώρα σε απασχολούσαν. Αλλά προσοχή μην προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα μαζί γιατί δεν θα τα καταφέρετε. Αν δώσεις το πράσινο φως να σε πλησιάσουν και αφήσετε στην άκρη αυτό το απόμακρο στυλ τότε θαύματα θα συμβούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φρόντισε την Τρίτη να νιώθεις καθαρά και χωρίς παρωπίδες και να σκέφτεσαι έτσι γιατί θα νιώθεις έντονο πάθος για οτιδήποτε θέλεις να κάνεις και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε εξαπατήσεις. Η ημέρα ευνοεί τις νέες αισθηματικές περιπέτειες για αυτό φροντίστε να περάσετε καλά σε ό,τι και να κάνετε.