Ζώδια

Ζώδια: Μία ευχάριστη εβδομάδα έρχεται για τους περισσότερους εκπροσώπους των 12 ζωδίων και πρέπει τώρα να τρέξετε να χτίσετε, έτσι ώστε να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες προς το τέλος του μήνα.

ΚΡΙΟΣ

Έντονη θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους σας, καθώς θα έχετε χαμό από κόσμο να σας περιβάλει και δεν θα προλαβαίνετε τίποτα να κάνετε. Ωστόσο, όλο αυτό θα αποδειχθεί πολύ αποδοτικό για εσάς. Κερδίζετε επίσης και το χαμένο έδαφος στα επαγγελματικά σας, ενώ βελτιώσεις έρχονται και στα οικονομικά. Τα αισθηματικά σας έχετε μία ωραία αύρα, αλλά εσείς δεν το ξέρετε ακόμα και δεν βλέπετε μπροστά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να μην αλλάζετε τις απόψεις σας σαν πουκάμισα και προσπαθήστε να δείξετε πόσο επικοινωνιακοί είστε έτσι ώστε να αλλάξετε το κλίμα στα επαγγελματικά σας. Μην χαλάτε την ενέργειά σας στον συναισθηματικό τομέα ή στο να βρείτε έναν σύντροφο. Προσπαθήστε να κρατάτε ισορροπημένη στάση σε όλα γιατί αυτό το πάνω κάτω μπερδεύει τους πάντες. Προσοχή στις προκλήσεις στον οικογενειακό τομέα που θα υπάρξουν σίγουρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευχάριστες εξελίξεις έρχονται στον οικονομικό τομέα που θα σας δώσει ώθηση να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν όπως για παράδειγμα να διορθώσετε κάτι στο αυτοκίνητο. Θα υπάρξουν κάποιες πιέσεις αλλά δεν πρέπει να το βάζετε κάτω γιατί θα επέλθει η ισορροπία. Μεγάλη προσοχή στα αισθηματικά που όπως όλα δείχνουν κάποιος σας κοροϊδεύει ξεκάθαρα.