ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μεγάλες χαρές θα σας δώσει το επάγγελμά σας, αρκεί κάποιες πιθανές πιέσεις που ίσως να σας βρουν να τις αντιμετωπίσετε με σύνεση. Πολλές επαφές θα έχετε επίσης και σε κοινωνικό επίπεδο και από εκεί δεν αποκλείεται να προκύψει και κάτι ακόμα καλύτερο επαγγελματικά. Όσον αφορά στα αισθηματικά το παρελθόν ακόμα είναι μέσα σας και πρέπει να βρείτε μία λύση. Ή προχωρήστε ή χτυπήστε την πόρτα.

ΛΕΩΝ

Πρέπει για μία φορά να ακούσετε τι έχει να σας πει ο άνθρωπος που έχετε στη ζωή σας κι αν αυτή την εβδομάδα κόψετε λίγο από τον εγωισμό σας θα δείτε πως θα σας ικανοποιήσει απόλυτα ο σύντροφός σας. Ένα σοβαρό θέμα είτε επαγγελματικό είτε με μία συνεργασία αναμένεται να επιλυθεί αυτή την εβδομάδα και να σας γεμίσει ανακούφιση. Παρόμοιες καταστάσεις ευχάριστες θα υπάρξουν και σε ένα οικογενειακό ζήτημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι δύσκολες καταστάσεις που περάσατε στο παρελθόν ελπίζω να σας έχουν δώσει σοβαρά μαθήματα για το πώς πρέπει να κινηθείτε από εδώ και πέρα.  Αφήστε την γκρίνια και τα ποτέ αυτά τα δικά σας και ανοίξτε τα μάτια σας. Υπάρχουν άνθρωποι και μάλιστα ένας συγκεκριμένος που είναι ό,τι καλύτερο για εσάς. Κάνει υπομονή στη κακή σας συμπεριφορά, αλλά όχι για πολύ.