ΖΥΓΟΣ:

Ανεβαίνει η διάθεσή σας αυτές τις ημέρες και εσείς πρέπει να το εκμεταλλευτείτε για να κάνετε σημαντικά βήματα κυρίως στον τομέα των συναλλαγών σας και των επαγγελματικών σας. Βέβαια τα εμπόδια δεν θα λείψουν από τον επαγγελματικό σας τομέα γεγονός πως τα όνειρά σας είναι λίγο απαγορευτικά αυτή την εβδομάδα. Ανάλαφρο δεν θα είναι σίγουρα το κλίμα και στα αισθηματικά σας, αφού δεν νιώθετε καθόλου ικανοποιημένοι με έναν άνθρωπο που σας λέει σε όλα ναι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Εάν δεν δείξετε ψυχραιμία αυτή την εβδομάδα θα έχετε μόνο αρνητικές συνέπειες τόσο στα οικογενειακά θέματα όσο και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, καθώς θα υπάρξουν ρήξεις. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας γιατί και ο οργανισμός σας δεν είναι στα καλύτερά του και χρειάζεστε σίγουρα ανάπαυση. Όλα αυτά που σας νευριάζουν θα πρέπει να τα αφήσετε στην άκρη και να προχωρήσετε σε αλλαγές. Μην γνωστοποιείτε όμως τα σχέδια σας αυτά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν αποκλείεται αυτή την εβδομάδα ένας άνθρωπος που θα σας συστήσουν είτε στον εργασιακό χώρο είτε στον κοινωνικό σας περίγυρο να γίνει ο άνθρωπος της ζωής σας. Το θέμα είναι εσείς εάν μπορείτε να το διαχειριστείτε αυτό όμως. Κάποια οικονομικά θέματα που θα προκύψουν θέλουν προσοχή και αποφύγετε να λάβετε ρίσκα με συνεργασίας που δεν είναι δοκιμασμένες στο χρόνο.