ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε ιδιαίτερα τυχεροί αυτή την εβδομάδα και εσείς θα έχετε τα πάντα για να καταφέρετε να κερδίσετε αυτό που πραγματικά θέλετε. Μεγάλη προσοχή όμως θα πρέπει να έχετε με τα έξοδά σας γιατί δεν αποκλείεται να πέσετε τελείως έξω. Δεν αποκλείονται νέες γνωριμίες που θα έχουν καλή κατάληξη καλή για εσάς είτε ακόμα κι αν πρόκειται για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην αναλώνεστε κοινωνικά σε ανούσιες εξόδους γιατί ταλαιπωρείστε και επιβαρύνεστε και στην υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το να παίζετε τρομεροί και φοβεροί και απόλυτα ισορροπημένοι δεν σας βοηθάει γιατί πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι ο έρωτας παίζει σημαντικότατο ρόλο στη ζωή σας και είναι η κινητήριος δύναμη όλων. Μην είστε τόσο ψυχροί, απόμακροι και άκαμπτοι. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω για εσάς αλλά που να τους δείτε άραγε. Προετοιμαστείτε για μία επαγγελματική πρόταση που έρχεται.

ΙΧΘΥΣ

Μεγάλες στιγμές αναμένονται στα αισθηματικά σας αυτή την εβδομάδα, καθώς η γοητεία σας δεν περνάει απαρατήρητη. Απλά να προσέχετε το άτομο που θα εμπιστευτείτε γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, αφού μπορεί να σας καθυστερήσουν την ήδη βέβαιη πρόοδό σας. Τα οικονομικά σας θέλουν μία καλύτερη οργάνωση όχι γιατί θα έχετε πρόβλημα, αλλά κυρίως για να μην πελαγώνετε αυτή την εβδομάδα.