Ζώδια

Η ημέρα της Παρασκευής μας προετοιμάζει για ένα καυτό και ανατρεπτικό Σαββατοκύριακο και όλα τα 12 ζώδια καλό θα είναι να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά.

ΚΡΙΟΣ

Άκρως ερωτική θα είναι η Παρασκευή για εσάς αφού θα μπορέσετε να ζήσετε στιγμές πάθους είτε με κάτι νέο είτε και με ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Απολαύστε το και αφήστε τελείως τελείως τον εαυτό σας ελεύθερο. Μην προσπαθείτε να καταλάβετε εάν οι φίλοι σας μιλούν για εσάς πίσω από την πλάτη σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σας περιμένει ένα ευχάριστο βράδυ παρέα με έναν άνθρωπο που ερωτικά ταιριάζετε τόσο πολύ. Μην αφήνετε το χρόνο να πάει χαμένο και απολαύστε όλο το ερωτικό πανηγύρι που έρχεται για σήμερα. Δυναμική θα είναι και η ημέρα σας στα επαγγελματικά αφού βλέπετε τις επιδιώξεις σας να πραγματοποιούνται σταδιακά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος την Παρασκευή να εξαπατηθείτε για αυτό προσέξτε γνωστά και άγνωστα πρόσωπα της ζωής σας γιατί κρύβουν κάτι άλλο από αυτό που λένε. Χρήματα που σας χρωστούν ίσως να έρθουν σήμερα κι αυτό θα είναι μία ευχάριστη εξέλιξη. Οι δεσμευμένοι θα έχετε όρεξη για γκρίνιες. Κακώς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μελαγχολία την Παρασκευή θα σας χτυπήσει την πόρτα και εσείς ως συνήθως θα τρέξετε να ανοίξετε. Μην το κάνετε. Κάνετε μία εσωτερική αναζήτηση, χωρίς να δραματοποιείτε τα γεγονότα και θα δείτε πως η ζωή και είναι ωραία και μπορείτε να την αποκτήσετε. Ο έρωτας είναι μία ιστορία που θέλει από εσάς πρωτοβουλίες και αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Είναι μία θετική ημέρα για να βρεθείτε με ανθρώπους που εμπιστεύεστε για να συζητήσετε όλα αυτά που σας απασχολούν είτε επαγγελματικά είτε και αισθηματικά. Θα σας ακούσουν και θα σας συμβουλεύσουν σωστά. Οι πολλές κατακτήσεις στα ερωτικά σας είναι η αιτία που εσείς δεν νιώθετε καλά. Έχετε χάσει το δρόμο. Προσοχή στην ματαιοδοξία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία που απαιτείται στην αναζήτηση ερωτικού συντρόφου. Ούτε το μελόδραμα βοηθά ούτε οι πιο άγριες και αιχμηρές καταστάσεις. Θέλει νηφαλιότητα, αλλιώς η ενέργειά σας μιλά στους υποψήφιους και για αυτό δεν σας πλησιάζει άνθρωπος. Προσέξτε και την υγεία σας και οπωσδήποτε να ξεκουραστείτε.

ΖΥΓΟΣ

Απέφυγε τις αντιπαραθέσεις στα επαγγελματικά σου γιατί δεν θα μπορέσεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και θα βγείτε ζημιωμένοι. Οικονομικά επίσης ρυθμίστε εκκρεμότητες γιατί θα σας χτυπήσουν την πόρτα. Αισθηματικά τα πράγματα δεν είναι και τόσο ανθηρά, αφού οι δεσμευμένοι δεν νιώθετε ασφαλείς μέσα σε αυτή τη σχέση. Μην παρεξηγηθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα βρεθούν στο δρόμο σου την Παρασκευή οι λύσεις πουν έψαχνες τόσο καιρό, αλλά θα πρέπει να έχετε το νου σας να τις δείτε. Μην πεισμώσετε εάν αυτές οι λύσεις απαιτούν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Κάντε τες και θα δείτε πως θα αλλάξουν σταδιακά όλα προς το καλό. Οι αδέσμευτοι να μάθετε πια πως εάν δεν βγείτε από το σπίτι δεν θα γνωρίσετε τίποτα απολύτως.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην επιλέξετε σήμερα να κάνετε κουβέντες με συναδέλφους και οικογένεια γιατί η απογοήτευση θα είναι πολύ μεγάλη. Αρκεστείτε να κάτσετε σπίτι σας και να ηρεμήσετε, ώστε πρώτα από όλα να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Μην επιτρέψετε σε ανθρώπους να σας εκμεταλλεύονται στον ερωτικό τομέα για να μπορείτε μετά εσείς να παριστάνετε τους θιγμένους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφήστε τα κουτσομπολιά γενικά στις διαπροσωπικές σας σχέσεις γιατί δεν έχετε καθόλου χρόνο για αυτά. Δεν έχετε την πολυτέλεια να βγείτε ούτε μισό λεπτό από το πρόγραμμά σας αυτή την περίοδο. Όσοι αναζητάτε έναν σύντροφο καλό είναι να σκεφτείτε εάν μπορείτε να τον έχετε μέσα σε ένα τόσο τρελό πρόγραμμα. Λυπάμαι αλλά δεν χωράει τίποτα και κανείς αυτή την περίοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εάν αποφασίσετε να φλερτάρετε να ξέρετε ότι αυτό θα έχει τόσο μεγάλη ανταπόκριση που ούτε εσείς οι ίδιοι δεν θα το πιστεύετε. Κάντε το ακόμα κι αν δεν έχετε όρεξη γιατί με το αποτέλεσμα θα χαρείτε και θα ανέβει και η διάθεσή σας. Οικονομικά είναι στριμωγμένα τα πράγματα, αλλά εσείς με τον αυστηρό προγραμματισμό σας ξέρετε πώς θα τα καταφέρετε. Οπότε do not worry!

ΙΧΘΥΣ

Εμπόδια και ξαφνικές ανατροπές θα σας δημιουργήσουν τεράστιο εκνευρισμό, αλλά εάν αρχίσετε να φωνάζετε πιστέψτε με δεν θα καταφέρετε τίποτα απολύτως. Επιστρατεύστε την ψυχραιμία σας και θα δείτε πώς σε λίγες ημέρες δεν θα θυμάστε αυτή τη δύσκολη ημέρα. Κατανόηση δεν φαίνεται να έχετε για τα προβλήματά σας από το ταίρι σας κι αυτό σας εκνευρίζει ακόμα περισσότερο.