Πάρτυ

Ζώδια: Όμορφες και ξαφνικές ειδήσεις θα σας χαροποιήσουν και θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας, ενώ μπορείτε να έχετε ωραίες επαφές κυρίως κοινωνικές που θα σας αλλάξουν τον ορίζοντα.

ΚΡΙΟΣ

Μην παρασύρεσαι σε βιαστικές κινήσεις, γιατί ίσως δημιουργηθούν καταστάσεις που θα σας πάνε πίσω και θα σας γυρίσουν σε προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Στρωθείτε στη δουλειά και ακούστε τις συμβουλές ενός μεγαλύτερου ανθρώπου που σας αγαπάει.

ΤΑΥΡΟΣ

Μείνετε προσηλωμένοι στο σχέδιο σας και θα δείτε πως θα καρποφορήσει σύντομα. Μεγάλες επιτυχίες θα έχετε γενικά και μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο θα γίνετε ανάρπαστοι και θα δείτε πως θα σας αποδεχθούν και θα εντυπωσιαστούν από τις ικανότητές σας. Μην υπερβάλετε για τα προβλήματα που έχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λύσεις εμφανίζονται σε διάφορους τομείς της ζωής σας και σε οικογενειακά ζητήματα και αυτό θα σας ανεβάσει τη διάθεσή σας. Ωστόσο, αφήστε τις υπερβολές και μην βάλετε πολλές εκκρεμότητες μέσα στο κεφάλι σας, γιατί θα χάσετε άλλα πιο ουσιαστικά. Μην βγάζετε προς τα έξω τις εξελίξεις για την προσωπική σας ζωή.