Εξοχή

Ζώδια: Με τη Σελήνη στον Καρκίνο τα ζώδια στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε θέματα της οικογένειας, τα προσωπικά σας ζητήματα, αλλά και τα επαγγελματικά που θα έχουν μία δόση εσωστρέφειας.

ΚΡΙΟΣ

Την Πέμπτη θα αποφασίσετε να βάλετε σε μία σωστή οργάνωση ζητήματα που σας απασχολούσαν. Πολλά από τα προβλήματα που είχατε ίσως τώρα να βρουν λύσεις γεγονός που θα σας κάνει να νιώσετε ανάλαφρα. Καινούρια πρόσωπα και καταστάσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Σταδιακά αποκτάται μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και δυναμική στα γεγονότα που σας απασχολούν και έτσι θα ανακτήσετε ξανά την αισιοδοξία σας. Μέσα στο μυαλό σας έχετε πολλά πράγματα και πλέον έχετε ξεκινήσει την υλοποίηση τους. Μην αφήσετε κανέναν να σας αποπροσανατολίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισιόδοξα μηνύματα θα έρθουν και θα σας δώσουν μία δόση ανεξαρτησίας, αλλά δεν πρέπει να μένετε σε αυτά, αλλά να προσέξετε να παραμείνετε στον στόχο σας. Γεγονότα που σε στεναχωρούσαν μέχρι τώρα θα βρουν λύσεις και θα σας απαλλάξουν από το βάρος τους. Προσοχή όμως στη μεγάλη αισιοδοξία σας.