Χέρια

Τα ζώδια θα πρέπει να αδράξουν τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στα επαγγελματικά, αλλά χωρίς υπερβολές απέναντι σε πρόσωπα κύρους, ενώ από το βράδυ τα πράγματα αλλάζουν και θέλουμε να δείξουμε αυτό που μας καταπιέζει.

ΚΡΙΟΣ

Ηρεμία θα επικρατήσει την Πέμπτη αλλά εσείς θα πρέπει να συνεχίσετε να αγωνίζεστε για να καταφέρετε να αλλάξετε την καθημερινότητα της ζωής σας. Δείξτε το ενδιαφέρον σας σε ένα πρόσωπο που σας έχει σταθεί, αλλά εσείς το έχετε ξεχάσει τον τελευταίο καιρό. Βάλτε καλύτερο πρόγραμμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπάθησε να διατηρείς την καλή σου την πλευρά και την αισιοδοξία στα αισθηματικά γιατί έρχεται αυτό που περιμένεις. Από την άλλη θα νιώσετε ένα μικρό μπλοκάρισμα στα επαγγελματικά, αλλά μην δώσετε σημασία γιατί θα τα καταφέρετε μια χαρά να ανταποκριθείτε στις εκκρεμότητές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε σε ένα κρίσιμο σημείο των αισθηματικών σας. Μην παραδίνετε τη ζωή σας σε οποιονδήποτε μπαίνει σε αυτή. Προσέξτε τις κινήσεις σας, παραδειγματιστείτε από τα λάθη του παρελθόντος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ζείτε μέσα από το φόβο.