Ζώδια

Όλα τα ζώδια θα έχουν τα πάνω και τα κάτω τους την Πέμπτη, αλλά το κλίμα είναι ευνοϊκό σε διάφορους τομείς για όλους.

ΚΡΙΟΣ

Κάποια έκτακτα και απρόσμενα γεγονότα θα σας βγάλουν από τη ροή σας σήμερα και εσείς θα πρέπει να βρείτε ξανά τον έλεγχο και να προχωρήσετε. Δεν αποκλείονται και σφοδρές παρεξηγήσεις. Ευνοϊκή ημέρα για νέες γνωριμίες και ερωτικά τερτίπια.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η ημέρα θα σας βγάλει εκτός εαυτού, αφού θα έχετε απίστευτες πολλές υποχρεώσεις και δεν θα προλαβαίνετε τίποτα. Ωστόσο, καθίστε το βράδυ και βρείτε λύσεις. Η γοητεία σας είναι τεράστια αλλά εσείς φοβάστε μην μείνετε μόνοι σας και αναλώνεστε σε χαζοχαρούμενα πλάσματα. Συνέλθετε επιτέλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μόνο πρόγραμμα αγαπημένα μου πλάσματα και θα βρεθούν οι λύσεις που θα σας τραβήξουν μακριά από τους ενεργειακούς βρυκόλακες. Επαγγελματικά μην κάνετε τσαμπουκάδες, αλλά διατηρήστε ένα ύφος μυστικό για να τρομάξουν κι άλλο οι εχθροί σας. Στα αισθηματικά να μην είστε στόκερ εάν σας αρέσει κάποιος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φουλ εκνευρισμός την Πέμπτη, αλλά ποιος φταίει πραγματικά; Αυτοί που σας βάζουν εμπόδια ή εσείς που συνεχίζετε και τους ανέχεστε γιατί είστε τίγκα στην ανασφάλεια. Για να το δούμε αλλιώς παρακαλώ. Το ταίρι σας εάν είναι μακριά σας καταλαβαίνει πως δεν είστε εκεί μαζί του συναισθηματικά. Αφήστε τις περηφάνιες και τρέξτε εκεί που είναι η καρδιά σας. Ξέρετε που αλλά φοβάστε να το κάνετε.

ΛΕΩΝ

Βρε μην φοβάστε τις αλλαγές στη ζωή σας. Ακόμα και δύσκολη πορεία να έχουν είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα σας βγει σε καλό στο τέλος και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας. Εσείς που είστε ακόμα μοναχούλια έχετε βάλει κάτι στόχο αλλά φοβάστε να το πλησιάσετε. Όποιος φοβάται λυπάμαι αλλά δεν τρώνε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όσα δεν είχατε λύσει προβλήματα από το παρελθόν την Πέμπτη θα βγουν ξανά μπροστά σας. Αφήστε τη μίρλα γιατί εσείς φταίτε που τα αφήσατε και τρέξτε να λυθούν μία για πάντα. Με τέτοια διάθεση δεν υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για κάτι ερωτικό, αλλά τι να πω βγείτε και βλέποντας.

ΖΥΓΟΣ

Πολλές συζητήσεις και συμφωνίες θα υπάρξουν την Πέμπτη και το κλίμα στα επαγγελματικά είναι εξαιρετικά ευνοϊκό για να κερδίσετε ό,τι επιθυμείτε. Απλά προσοχή μην μου καβαλήσετε κανά καλάμι. Δεσμευμένοι απολαμβάνετε τον έρωτα με το ταίρι σας και οι αδέσμευτοι ξαμοληθείτε στους δρόμους και κάτι θα γίνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα πράγματα επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνικά πάνε από το καλό στο καλύτερο ακόμα κι αν δεν φαίνονται τα αποτελέσματα. Εσείς όμως προφανώς θέλετε να ζείτε το δράμα σας. Προσοχή το σύμπαν ακούει και θα σας τιμωρήσει. Ακόμα και τα αισθηματικά είναι ευνοϊκά για εσάς. Τι άλλο θέλετε πια; να πιάσετε το τζόκερ;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια ευκαιρία μυρίζει την Πέμπτη και δεν αποκλείεται να έχει να κάνει με ένα νέο πρότζεκτ που θα σας αναβαθμίσει κοινωνικά σίγουρα αλλά μετέπειτα και επαγγελματικά. Ο απίστευτος εγωισμός σας θα σας κοστίσει αλλά εσείς δεν φαίνεται να παίρνετε χαμπάρι. Μην ακούτε εδώ τον φίλο σας και θα το χτυπήσετε το κεφάλι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία μελαγχολική ημέρα θα είναι η Πέμπτη αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τα βάψετε μαύρα. Είναι κι αυτή μια ημέρα και απλά χαλαρώστε και κάντε μία ενδοσκόπηση. Οι αδέσμευτοι ας μην δείξουν τεράστιο ενθουσιασμό για ένα νέο πρόσωπο. Και περιορίστε τον αυθορμητισμό σας μην σας περάσει για μουρλούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάγκη για ανανέωση γενικά ουρλιάζει μέσα σας. Την ακούσαμε και εμείς. Αφήστε λοιπόν τα προγράμματα και τις υποχρεώσεις και κάντε ό,τι σας κατέβει στο κεφάλι. Αισθηματικά θα γίνει κάτι; Εάν κάθεστε όλη την ημέρα μέσα στο σπίτι σαν σύγχρονο Κωσταλέξι που λένε και οι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης δεν θα γίνει τίποτα.

ΙΧΘΥΣ

Ειδησούλες και μηνυματάκια θα σας χαλάσουν την Πέμπτη τη διάθεση αλλά μην το βάζετε κάτω. Μία απλή ημέρα είναι που σας ταλαιπωρούν τα άστρα. Βρες καμία σοβαρή λύση με το ταίρι σου ή διαλύστε το αυτό το πανηγύρι. Δεν κάνει σε κανέναν καλό και συνειδητοποιήστε λίγο τι ακριβώς θέλετε.