Ζώδια: Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου όλα θα κυλήσουν με βάση την Πανσέληνο στον Ταύρο, όπου θα κορυφωθούν όλες οι ενέργειες της Σελήνης.

Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος

ad

Δείτε τις προβλέψεις για τα 12 ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Πρόσεχε τη συγκεκριμένη ημέρα την απαισιοδοξία σου βρε άνθρωπε και δεν είναι όλα μαύρα. Δεν θα έχεις καλή διάθεση αυτή την ημέρα, αλλά μην τρελαίνεσαι… μέρα είναι θα περάσει. Μην κάνεις συζητήσεις και άσε τα γκονενικά δεν είναι σήμερα για σένα ούτε για θηλυκή γάτα ή έστω αρσενική γάτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έρθουν αναπάντεχα χαρούμενα γεγονότα σήμερα Ταυράκια μου που δεν τα περίμενες και θα σας ηρεμήσουν αρκετά. Θα έρθουν και πολλές ευκαιρίες που είναι στο χέρι σας και εάν τις αξιοποιήσεις θα σου βγουν σε πολύ καλό σε βάθος χρόνου. Κάποιες καθυστερήσεις βέβαια ίσως σε ξενερώνουν αλλά είναι πρόσκαιρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντικά γεγονότα φέρνει η σημερινή ημέρα και εσείς θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα για να αρπάξετε τις ευκαιρίες από τα μαλλιά. Σηκωθείτε επιτέλους από τον καναπέ που βγάλατε ρίζες. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου είτε σε επαγγελματικό είτε και σε αισθηματικό επίπεδο με όμορφο όμως τρόπο και όχι σαν τους Ούννους.