Ζώδια

Η εβδομάδα θα είναι αρκετά έντονη, αλλά η Τρίτη παραμένει ακόμα μία ευνοϊκή ημέρα και θα πρέπει να την επωφεληθείτε στο έπακρο όλα όμως τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Τα προβλήματα της ημέρας μπορούν να ξεπεραστούν με απλές και ψύχραιμες κινήσεις γιατί σας ευνοούν τα άστρα αρκετά. Επωφεληθείτε λοιπόν και ξεκουνηθείτε. Έμπιστοι φίλοι είναι στο πλευρό σας και θα σας βοηθήσουν, αλλά και εσείς πρέπει να τους ακούσετε. Μην διστάσετε να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε ένα πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ήρθε η ώρα για την αναθεώρηση των πραγμάτων της ζωής και αυτή τη φορά τα περιθώρια έχουν στενέψει. Έχετε κάνει αρκετή δουλειά τον τελευταίο καιρό, αλλά θέλει κι άλλο και το ξέρετε. Χρήσιμες γνωριμίες έρχονται στο διαβά σας και βέβαια κάποιες από αυτές μπορεί να έχουν και λίγο σεξ. Δεν είναι κακό αυτό και μην είστε τόσο σεμνότυφοι. Ερωτικά αφήστε τον κόσμο να σας φλερτάρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δύσκολη ημέρα για εσάς με πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες και τρομερή δουλειά. Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σας που προσπαθείτε να τα προλάβετε όλα, αλλά δεν είστε και οι μόνοι σε αυτό τον πλανήτη. Οπότε αφήστε τις υπερβολές. Τα αισθηματικά για τους δεσμευμένους είναι φανταστικά, αλλά για τους αδέσμευτους το σχόλιο είναι ένα και μοναδικό: “Θου Κύριε”.