ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Περίεργες καταστάσεις θα βιώσεις και την Τρίτη, καθώς ακόμα τα βάσανά σου δεν έχουν τελειώσει δυστυχώς. Για αυτό όμως έχετε και εσείς ευθύνη, αφού δεν αποφασίζετε να αλλάξετε και επιμένετε με απίστευτο πείσμα στην ίδια τακτική. Ασχοληθείτε με κάτι πιο δημιουργικό και δεν αποκλείεται να σας έρθει η ιδέα για ένα νέο project που θα σας φέρει και χρήματα.

ΛΕΩΝ

Το πρόσωπο που σας κατακεραυνώνει να ξέρετε ότι το κάνει μόνο με αγάπη και για το καλό σας. Το θέμα είναι εάν εσείς αντέχετε τόση ειλικρίνεια ή θέλετε δίπλα σας μόνο όσους σας χαϊδεύουν τα αυτιά. Αλλά μήπως βρε άτιμα θέλετε μόνο αυτο; Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο που έχετε τα πάντα για να πάει super και να σας δώσει ώθηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την Τρίτη κάτι συμβαίνει με εσάς και οτιδήποτε κι αν θέλετε να πείτε οι άλλοι σας παρακολουθούν σαν υπνωτισμένοι και φυσικά σας κάνουν όλα τα χατήρια. Επωφεληθείτε αυτό το ταλέντο. Αισθηματικά μην είστε στριμάδια βρε και δείτε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει γιατί σας έχει γοητεύσει αλλά αρνείστε να ρίξετε τα τύχη. Έχει τα πάντα για να σας χαρίσει την ευτυχία.