ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά σας σχέδια φαίνεται πως είναι στη διαδικασία της ολοκλήρωσης και για αυτό προσέξτε μην κάνετε καμία χαζή κίνηση τώρα ή τεμπελιάσετε και χάσετε το τρένο. Οικονομικά θα προκύψουν κάποια έξοδα που θα έχουν να κάνουν με το σπίτι ή κάποια επισκευή. Συναισθηματικά πρέπει να δείτε επιτέλους πως ο έρωτας δεν είναι στα περιοδικά Συγκεντρωθείτε και κατεβείτε από το καλάμι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε πολύ κουρασμένοι παιδιά μου αυτή την ημέρα και πρέπει σύντομα να αποφασίσετε πότε θα ξεκουραστείτε γιατί ο οργανισμός σας έχει βαρέσει καμπανάκια. Οικογενειακά ζητήματα θα σας προβληματίσουν και θα σας γεμίσουν ακόμα περισσότερο άγχος. Τα αισθηματικά σας είναι όμορφα και ζείτε τη θαλπωρή στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι βγείτε επιτέλους έξω από το καβούκι σας καμάρια μου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσο κι αν δεν θέλετε να το παραδεχθείτε υπάρχουν άτομα στην οικογένειά σας που σας εξαντλούν την ψυχή σας. Τα προβλήματά σου είναι τόσα που δεν ξέρω εάν αντέχετε και εκείνα των άλλων. Η επιλογή είναι μόνο δική σας, αλλά και οι συνέπειες επίσης. Ερωτικά τα πράγματα είναι ήσυχα αφού δεν θέλετε κάτι και το μόνο που σας απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι το σεξ. Δεν είναι κακό αυτό!