ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλή ένταση βρε παιδιά την Τρίτη, αλλά με κάποιον τρόπο καταφέρνετε και το φέρνετε στα σωστά μέτρα και σας κάνει και πολύ δημιουργικό αυτό. Τι να πω πια; Μπράβο σας. Μην πέσετε σε καμία παγίδα και αρχίσετε τους καυγάδες. Και στο σύντροφό σας βρε δείξτε λίγο περισσότερο αγάπη και φροντίδα. Μην είστε τόσο αυστηροί. Οι ελεύθεροι κάτι έρχεται ίσως και από το παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διεκδικήστε αυτό που σας αξίζει στη ζωή σας και μην κάνετε πίσω για κανέναν και τίποτα. Αλλάξτε διάθεση, ρούχα και βάλτε το πιο ωραίο σας χαμόγελο και βγείτε να σας καμαρώσει ο κόσμος. Έχετε όλη την εύνοια για ωραία πράγματα, όμορφες στιγμές και συνταρακτικές γνωριμίες. Να ξέρετε ότι και στο δρόμο να κάθεστε σαν αγγούρι σας βλέπουν και σας προσέχουν όλοι.

ΙΧΘΥΣ

Θα έρθουν ειδήσεις και μηνύματα που θα σας ταράξουν αλλά όχι με την κακή έννοια. Θα νιώσετε την καρδιά σας να χτυπάει γρήγορα, αλλά μην προχωρήσετε σε οποιαδήποτε κίνηση, να κάτσετε να σκεφτείτε ποια είναι η επόμενη σοφή σας κίνηση. Μην αφήσετε άλλους να αποφασίσουν για εσάς γιατί θα την πέσετε. Ερωτικά έχετε όλη την εύνοια που θέλετε από τα άστρα.