Παπαρούνες

Ζώδια: H Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο και αυτό θα ανεβάσει την ψυχολογία στα ζώδια της γης και θα μας δημιουργήσει μία αυτοπεποίθηση αλλά και θα στρέψει την προσοχή μας σε ζητήματα καθημερινότητας.

ΚΡΙΟΣ

Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και πρέπει απλά να τις αξιοποιήσεις για να μπορέσετε να πετύχετε τους σκοπούς σας. Μην αναλώνεστε σε λόγια τρίτων ακόμα κι αν αυτά είναι πρόσωπα της οικογενείας σας. Προχωρήστε στους στόχους σας χωρίς δεύτερες σκέψεις και αφήστε τους αλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα ζητήματα τα αντιμετωπίζεται πλέον με μεγάλη σοβαρότητα και στόχος σας είναι να τα βάλετε όλα σε τάξη. Μην χάσετε τώρα τον προγραμματισμό σας που πάνε όλα καλά. Φτάνετε γρήγορα στο αποτέλεσμα που θέλετε. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δοθεί λύση σε ένα θέμα με το σπίτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευνοϊκά τα αστρολογικά γεγονότα για τα επαγγελματικά σας σχέδια αρκεί να μην μείνουν στα χαρτιά. Πρέπει να αναλάβετε δράση τώρα που έχετε και τη διάθεση και την εύνοια. Διαφορετικά μετά το καλοκαίρι θα δείτε ότι θα το μετανιώσετε. Προσπάθησε να μην αφήνεσαι σε ανθρώπους ενεργειακές παγίδες.