τραπέζι

Το Σαββατοκύριακο αυτό δεν θα είναι και το πιο εύκολο αφού από τη μία θα επικεντρωθούν όλοι στα πρακτικά ζητήματα της ζωής, αλλά από την άλλη τα ζώδια θα έχουν έναν πόθο να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους και κάπου εκεί τα πράγματα θα συγκρουστούν.

ΚΡΙΟΣ

Ανέμελο το διήμερο για εσάς, αφού θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα, να διορθώσετε τις κοινωνικές σας σχέσεις που το τελευταίο καιρό τις είχατε κάνει σαν να μην πω. Θα μπορέσετε έτσι να λύσετε και παρεξηγήσεις εάν έχετε τη διάθεση φυσικά και δεν σας καβαλήσει κανένας Λούσιφερ. Οικονομικά είστε σε καλή φάση αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να κάνετε περίεργα πράγματα. Αισθηματικά είστε σε καλή φάση αναζωογόνησης θα έλεγα είτε έχετε γκομενάκι ειτε είστε άνευ.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε τόσες πολλές δουλειές που πρέπει να κάνετε που δεν θα μπορέσετε να πάρετε ανάσα.  Αυτό είναι το ευχάριστο της υπόθεσης γιατί μπαίνετε επιτέλους σε δράση. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να έρθει και μία ευχάριστη έκπληξη που θα σε βγάλει επιτέλους από τον κύκλο της ταλαιπωρίας που βιώνεις τόσο καιρό. Οι ευκαιρίες θα έρθουν και θα σας βοηθήσουν με τρέλα και πριονοκορδέλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε την ευκαιρία να αναδιοργανώσετε τη ζωή σας σε πρακτικό επίπεδο και να βάλετε πολλά πράγματα σε τάξη, έτσι ώστε να σταματήσετε επιτέλους να λειτουργείτε σαν φτερό στον άνεμο. Μην τεμπελιάσετε και αφήστε τις βόλτες και λίγο κατά μέρους. Επαγγελματικά πρέπει να σκεφτείτε καλύτερα το μέλλον σας. Αισθηματικά είστε σε φάση που πρέπει να δείτε εάν σας αρέσει ο τρόπος που κινείστε. Εάν όχι αλλάξτε τον επιτέλους.