ζώδια

Ζώδια: Έντονο το Σαββατοκύριακο αυτό καθώς ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό φέρνει καυγάδες, εντάσεις και νευρικότητα αλλά και θυελλώδη συναισθήματα που κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσουν.

ΚΡΙΟΣ

Έντονο αυτό το Σαββατοκύριακο σε όλους τους τομείς και για αυτό θα πρέπει να προσέχετε ειδικά όσοι από εσάς έχετε σχέση για να μην υπάρξουν απομακρύνσεις κυρίως ψυχικές. Βέβαια η τύχη σας είναι μεγάλη αυτό το διήμερο και θα σας δώσει τη δυνατότητα να κατακτήσετε όλα αυτά που ονειρεύεστε τους τελευταίους μήνες ή έστω να μπουν οι βάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό σας δημιουργεί έντονη νευρικότητα και δεν θέλετε πρόσωπα που δεν σας αναζωογονούν ψυχικά αυτό το διήμερο. Απομακρυνθείτε από ενεργειακές ρουφήχτρες που δεν βλέπουν το φως σας. Περιμένεις δυστυχώς πολλά από τους άλλους και μόνο αχαριστία παίρνεις. Μην δίνεις σημασία στα σχόλιά τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξαφνικά γεγονότα αυτό το διήμερο θα σας δώσουν μία αισιόδοξη νότα και παρά το γεγονός ότι αρχικά μπορεί να αγχωθείτε τελικά θα νιώσετε όμορφα και οι εκκρεμότητές σας θα αρχίσουν να λύνονται. Δεν θα απέκλεια μάλιστα και να βρεθεί ο μεγάλος έρωτας και να αποφασίσετε μέσα στο ΣΚ πως δεν μπορείτε μακριά ο ένας από τον άλλον και να συγκατοικήσετε. Τέτοιος έρωτας μιλάμε.