ΖΥΓΟΣ

Τυχερό θεωρείται αυτό το διήμερο και εάν είστε αδέσμευτος δεν αποκλείω καθόλου να συμβούν ωραία πράγματα. Αλλά εάν ο προσωπικός σας χάρτης δεν βοηθά δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι. Παίξτε τουλάχιστον τζόκερ εάν δεν βρείτε το έτερον ήμισυ μπας και σωθεί από εκεί η παρτίδα. Κάποιοι δεσμευμένοι θα κάνουν κουβέντα ακόμα και για την επισημοποίηση της σχέσης τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μεγάλη ανυπομονησία έχετε για το ταίρι που περιμένετε τόσο καιρό τώρα, αλλά αυτό δεν θα βγάλει πουθενά πιστέψτε με. Ίσως η ένταση που έχετε σε αυτή την αναζήτηση να φαίνεται και αυτό να δημιουργεί ένα τείχος μπροστά σας και σε όσους θα ήθελαν να σας γνωρίσουν. Προσπαθήστε και οι δεσμευμένοι να χαλιναγωγήσετε αυτή τη διαρκή γκρίνια γιατί θα επέλθει μεγάλο πρόβλημα στη σχέση σας ίσως και μόνιμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα από τα πιο έντονα Σαββατοκύριακα της ζωής σου και τα πιο τυχερά θα είναι αυτό και έχετε μεγάλη εύνοια στην ερωτική σας ζωή. Πρόσωπα και γνωριμίες θα είναι εκεί για εσάς και δεν αποκλείεται να έρθει κάτι τόσο ωραίο και μοιραίο. Ελπίζω να μπορέσετε και να το κρατήσετε κιόλας. Οι δεσμευμένοι απολαύστε τις ωραίες στιγμές χωρίς δεύτερες σκέψεις. Δεν θα απέκλειαν και έναν διάδοχο.