ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έντονο, παθιασμένο και άκρως ερωτικό αυτό το Σαββατοκύριακο για εσάς, αφού δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε τίποτα που να μυρίζει έρωτα και σεξ. Απολαύστε το είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι. Αλλά προσπαθήστε να μην παραμυθιάσετε τον εαυτό σας πως μέσα από όλο αυτό οι αδέσμευτοι θα βρουν τον έρωτα της ζωής τους. Δεν ευνοούν πολύ τα άστρα να βρείτε τη δίδυμη φλόγα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αλλαγές αλλαγές και αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή αυτό το διήμερο. Όχι τόσο γιατί θα πέσετε πάνω σε κανά κουκλί όσο στη διάθεσή σας που θα ανέβει και θα μπείτε ξανά στο παιχνίδι. Και τότε θα δείτε χαμούλη που θα κάνετε. Το μόνο αρνητικό αυτό το διήμερο είναι η αντίθεση Άρη Ουρανού που θα σας ανεβάσει ψηλά στα κλαδιά και να δούμε πώς θα κατέβετε.

ΙΧΘΥΣ

Η διαίσθησή σου δείχνει πως κάτι δεν πάει καλά με το ταίρι σας και ίσως να μην πέφτετε και τόσο πολύ έξω. Μιλήστε και προσπαθήστε να μάθετε εάν κρύβει κάτι, αλλά χωρίς τσαμπουκάδες. Μεγάλη σεξουαλική ορμή έχουν οι αδέσμευτοι αλλά θα πρέπει να προσέξουν γιατί εάν δεν προκύψει κάτι θα είστε σαν τα θηρία μέσα στο κλουβί οπότε μπορεί να την πληρώσει κατά λάθος κανένας ξένος άνθρωπος.