Ζώδια Οκτώβριος

Ζώδια Οκτώβριος: Ο Οκτώβριος παραδοσιακά είναι ένας δύσκολος μήνας για τα περισσότερα ζώδια και αυτό γιατί αφήνουμε πλέον πίσω μας για τα καλά το καλοκαίρι.

Ο φετινός Οκτώβριος είναι ιδιαίτερα έντονος αστρολογικά με τις κινήσεις των πλανητών να κινούνται με έναν τρόπο που φέρνει τα περισσότερα ζώδια μπροστά σε διλήμματα και αποφάσεις που μπορεί να μας δυσκολεύουν, αλλά ουσιαστικά μας οδηγούν έστω και με έναν άτσαλο τρόπο στο φως.

Ωστόσο, παρά τις περίεργες και δύσκολες αστρολογικές προβλέψεις, η ενέργεια αυτού του μήνα είναι κάπως διαφορετική, αφού φαίνεται πως αυτός ο μήνας θα μπορέσει να δημιουργήσει τις συνθήκες έτσι ώστε τα πράγματα να μας οδηγήσουν εκεί που πραγματικά επιθυμούσαμε.

Μπορεί λοιπόν να υπάρξουν αντιξοότητες, να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και προβλήματα, αλλά είναι στο χέρι του καθενός να εκμεταλλευτεί τις καταστάσεις, να κάτσει πίσω και να δει τις καταστάσεις πιο αντικειμενικά και να πράξει ανάλογα με γνώμονα το συμφέρον σας.

Φυσικά σε αυτές τις προβλέψεις (Ζώδια Οκτώβριος) είναι χρήσιμη η βοήθεια με τις κάρτες Ταρώ και σε αυτό το citynow.gr εμπιστεύεται μόνο το κανάλι στο Youtube “Your Energy Focus”.

Mέσα από το βίντεο αυτό με τη βοήθεια των καρτών Ταρώ μπορεί ο καθένας να δει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση για το ζώδιο του τον μήνα Οκτώβριο και να μάθει την ενέργεια για τον καθένας μας ξεχωριστά.