Ζώδια Πανσέληνος

Ζώδια Πανσέληνος: Ο Κώστας Λεφάκης αναλύει για άλλη μια φορά πώς θα επιδράσει το φεγγάρι που θα είναι ολόκληρο στις 18 Μαρτίου 2022.

Ο Κριός θα πρέπει να προσέξει καλύτερα τη διαχείριση των υποθέσεών τους και να μην βιαστείτε να εμπλακείτε κάπου πριν το σκεφτείτε καλά.

Ο Ταύρος, όπως αναφέρει ο Κώστας Λεφάκης θα πρέπει να προσέξετε τις κινήσεις τώρα τις κοινωνικές όσο και τις συναισθηματικές, αφού μπορείτε να παραστρατήσετε.

Σύμφωνα με τα ζώδια Πανσέληνος, ο Δίδυμος σας δίνει μία ώθηση με εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, όπου καλείστε να πάρετε περισσότερες ευθύνες.

Ο Καρκίνος θα έχει αιφνίδια γεγονότα στον οικογενειακό χώρο και άκρως ενδιαφέρουσες γνωριμίες στον συναισθηματικό σας τομέα.

Ο Λέων, σύμφωνα με όσα λέει ο Κώστας Λεφάκης θα πρέπει να είναι προσεχτικός, αφού γεγονότα θα ταράξουν τον ψυχικό σας κόσμο, αλλά και την συναισθηματική σας ισορροπία.

Ο Παρθένος που επηρεάζεται περισσότερο από την Πανσέληνο θα πρέπει να αξιοποιήσει την εξέλιξη των αισθηματικών σας έτσι ώστε να νιώσετε μετά από καιρό τη χαρά.

Ο Ζυγός για τα ζώδια Πανσέληνος θα πρέπει να  διαλέξει ποιον δρόμο να διαλέξει και ποιον να αποφύγει για να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας.

Ο Σκορπιός θα περάσει καλά κάτω από την Πανσέληνο και θα δείτε πως τα συναισθηματικά σας θα κυλήσουν όμορφα με πρωτόγνωρα για εσάς αποτέλεσμα.

Ο Τοξότης θα έχει ένα επεισοδιακό επόμενο διάστημα στη ζωή του κυρίως στον άξονα του σπιτιού και εργασία, αλλά και στον συναισθηματικό τομέα.

Ο Αιγόκερως θα ταραχθεί από την Πανσέληνο και θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία μπροστά σε αιφνίδια γεγονότα και σίγουρα μην ακούτε τις γνώμες των άλλων.

Ο Υδροχόος σας εκθέτει λίγο τον αισθηματικό και οικονομικό τομέα, αφού δημιουργούν νέες ανάγκες, ενώ θα ευνοηθούν κάποιοι στον συναισθηματικό τομέα.

Ο Ιχθύς θα αντιμετωπίσει απρόοπτα στα επαγγελματικά που έχουν σκοπό όμως να σας βοηθήσουν περισσότερο για να φτάσετε εκεί που θέλετε.