Ζευγάρι

Ζώδια: Καμιά φορά λένε πως οι άνθρωποι είναι από τη φύση τους είτε πιστοί είτε άπιστοι, αλλά το σίγουρο είναι πως το κέρατο για να σας το φορέσει κάποιος είναι και θέμα ζωδιακό. Ας δούμε λοιπόν ανάλογα με το ζώδιο πόσο πιθανό είναι να γκομενίσει κάποιος.

ΚΡΙΟΣ

Αυτά τα παιδιά γενικά δεν έχουν διάθεση να απατήσουν, αλλά το πρόβλημα είναι τι θα γίνει εάν τους έρθει κανένας ενθουσιασμός κατά κούτελα. Τότε λυπάμαι αλλά παίζει να συμβεί το κακό, το οποίο μετά βέβαια θα το έχουν μετανιώσει, αλλά εμάς γιατί να μας νοιάζει η μεταμέλεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πιο πιστό ζώδιο λένε που και βίντεο να δείτε στο porntube σίγουρα θα είναι μοντάζ. Και έτσι είναι. Πιστά πλάσματα που δεν μπορούν και δεν θέλουν να κάνουν σεξ με άγνωστο. Δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς οικειότητα οπότε δεν το δοκιμάζουν. Κοιμηθείτε ήσυχα λοιπόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχουν το κακό όνομα και θεωρούνται από τα πιο άπιστα ζώδια και αυτό συμβαίνει λόγω της ιδιαίτερα παιχνιδιάρικης ιδιοσυγκρασίας τους. Η προσωπικότητά τους που έχει διπλή ανάγνωση μπορεί να οδηγήσει και σε διπλούς συντρόφους καμιά φορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το συναισθηματικό δέσιμο ενός Καρκίνου δεν θα του επιτρέψει ποτέ να απατήσει. Τη σχέση την αντιμετωπίζει σαν οικογένεια και για να φτάσει σε ένα σημείο απάτης πρέπει να έρθει η γη ανάποδα. Οπότε μόνο όταν δείτε τον πλανήτη τούμπα τότε να αγχωθείτε.

ΛΕΩΝ

Το βασικό στο Λέων είναι ποιος θα τον κάνει να νιώσει μοναδικός, τρομερός και να μην υπάρχει κανείς άλλος στη γη σαν κι αυτόν. Εάν δεν το κάνετε εσείς και το κάνει κάποιος άλλος τότε θα σας απατήσει με τον κάποιον άλλον. Τόσο απλά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ δύσκολο να σας απατήσει ένας Παρθένος που τον μόνο που τον ευχαριστεί είναι η ικανοποίηση και η εξυπηρέτηση του συντρόφου του. Οπότε ένα κέρατο θα στεναχωρούσε τον σύντροφό του και δεν θα το έκανε ποτέ.

ΖΥΓΟΣ

Ως το ζώδιο που λατρεύει την ισορροπία σε αυτό τον πλανήτη και άρα και στη σχέση του δεν θα έκανε ποτέ κάτι που ενδεχομένως να χαλούσε αυτή την ισορροπία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρά το γεγονός ότι λατρεύει να βρίσκεται σε μία σχέση έχει και μία ροπή προς τις ερωτικές καταστάσεις και αυτό εάν δεν το λαμβάνει σε μεγάλες ποσότητες από τη σχέση του δεν αποκλείεται να απατήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεσή του για ελευθερία και αυτό το ανικανοποίητο μπορεί να τον οδηγήσει εύκολα στα ξένια χέρια που δεν είναι μαχαίρια. Θεωρείται από τα πιο άπιστα ζώδια εκτός εάν παίζετε αυτό το εξαντλητικό παιχνίδι μόνιμα με το μυαλό του. Boring.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η τεράστια αίσθηση του καθήκοντος που έχει ένας Αιγόκερως θα τον κάνει να μην σκεφτεί ποτέ να απατήσει τον σύντροφό του. Είναι από τα πιο αφοσιωμένα ζώδια οπότε να είστε ήσυχοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η περίεργη άστατη και αντισυμβατική προσωπικότητα μπορεί να οδηγήσει σε ένα κέρατο. Επίσης το γεγονός πως ακούει δέσμευση και βγάζει σπυράκια θα τον οδηγήσει σε ξένα κρεβάτια.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα ψαράκια αν και ευαίσθητα έχουν μία τόσο αδύναμη ψυχή που για να μην πουν όχι σε κάποιον θα μπορούσαν να απατήσουν. Το μυστικό είναι να μην δεχθεί ερωτική πρόταση γιατί τότε λυπάμαι πραγματικά.