Ζώδια 2022

Ζώδια: To 2020 θα έχει μεγάλα διαστήματα όπου οι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι και αυτό πάντα φέρνει πάντα ευκαιρίες για επανασύνδεση και αναζωπύρωση της συναισθηματικής φλόγας. Αλλά για μερικά ζώδια αυτές οι ευκαιρίες θα είναι πολύ πολύ μεγάλες σε σχέση με άλλα.

Δείτε ποια θα είναι αυτά τα ζώδια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι τρομερά πιθανό να επιδιώξουν μία επανασύνδεση μέσα στο 2020 μιας και θα συνειδητοποιήσουν πως τα αισθήματά τους είναι τρομερά έντονα. Και όταν θα το καταλάβουν αυτό δεν υπάρχει χώρος για κάτι άλλο παρά να προσπαθήσουν. Εάν το 2019 είχατε έναν χωρισμό το 2020 ίσως θα δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία αλλά αυτή θα πρέπει να έχει σηματοδοτηθεί από αυστηρή κριτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ ευνοϊκό έτος το 2020 για μία επανασύνδεση και αυτό γιατί τα άστρα σας βοηθούν πολύ να έχετε πίσω στη ζωή σας ένα πλάσμα που γνωρίσατε το 2019 και σας έχει μείνει ακόμα στο μυαλό σας. Τα λάθη που κάνατε το 2019 θα πρέπει να τα αποδεχθείτε και να τα αγκαλιάσετε. Εάν φταίξατε να ξέρετε πως θα ηρεμήσετε όταν θα μιλήσετε για αυτό στο πρώην ταίρι σας, αλλά να είστε για ουσιαστική μεταμέλεια και όλα θα κυλήσουν υπέροχα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 2019 ήταν σχετικά οδυνηρό στα αισθηματικά σας, αφού πληγωθήκατε και άνθρωποι δεν σας φέρθηκαν τόσο καλά. Ωστόσο, το 2020 θα έρθουν ξανά στην αγκαλιά σας αυτοί οι άνθρωποι και εσείς θα νιώσετε περίεργα για το εάν πρέπει να τους δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία. Θέστε τα όρια σας και τότε πάρτε τη σωστή απόφαση.

ΙΧΘΕΙΣ

Δεν υπάρχει το 2020 να μην βιώσετε μία επανασύνδεση παρά την απογοήτευση που ζήσατε μέσα στο 2019. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει ίχνος επικοινωνίας αυτή τη στιγμή να ξέρετε πως θα βρει το θάρρος και θα επικοινωνήσει μαζί σας. Σε αυτή την περίπτωση ωστόσο μην πέσετε αμέσως στην αγκαλιά του, αλλά καθίστε σκεφτείτε προσεχτικά ποια λάθη δεν θα ξανακάνετε και ποια δεν θα ανεχθείτε ξανά.