Ζώδια

O έρωτας είναι πολύ σημαντικός σε μια σχέση και υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό και όταν βρουν ένα άτομο το οποίο πραγματικά γουστάρουν, μπορούν να κάνουν τσαχπινιές από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Ποια ζώδια απολαμβάνουν τον έρωτα λίγο… περισσότερο;

#1. Υδροχόος 

Ο Υδροχόος είναι ίσως η πιο πιπεράτη φυσιογνωμία του ζωδιακού κύκλου, και όταν βρει εκείνο το άτομο που θα του πάρει τα μυαλά, θέλει συνεχώς να βρίσκεται σε ένα κρεβάτι και να κάνουν τσαχπινιές! Λατρεύει τον έρωτα γιατί θεωρεί πως είναι μια «ένωση» και πως το ευχαριστιέται όσο τίποτα άλλο!

#2. Ταύρος 

Ένα παιδί της Αφροδίτης δε γίνεται να μη λατρεύει τον έρωτα! Ο άνθρωπος που θα καταφέρει να του αγγίξει τον εγκέφαλο αλλά και που θα βρει τα κουμπιά του, θα περάσει τέλεια! Λατρεύει τον έρωτα και μπορεί να κάνει τα πάντα, παντού! Κάντο να νιώσει ασφάλεια και δε θα χάσεις!

#3.Σκορπιός 

Το συγκεκριμένο ζώδιο θα μπορούσε να κάνει το σ3ξ επάγγελμα! Ακόμη και όταν βαριέται, θα κάνει τον κόπο να σου χαρίσει λίγες ώρες ηδονής και δε θα σε αφήσει να σηκωθείς από το κρεβάτι αν δεν έχει ικανοποιηθεί πλήρως!