Ζώδια

Ένα topic το οποίο πάντα αναφέρεται σε μια συζήτηση που κάνουν οι κολλητοί και οι κολλητές όταν βρίσκονται είναι τα ζώδια! Είτε μιλάμε για χαρακτηριστικά, είτε για προβλέψεις, υπάρχουν στη ζωή μας και ασχολούμαστε με αυτά!

Ο ρομαντισμός μπορεί να μην έχει «πεθάνει», αλλά υπάρχουν άτομα τα οποία δεν μπορούν να φανερώσουν μια πιο ευαίσθητη πλευρά διότι φοβούνται, δε θέλουν ή απλά βαριούνται. Και ναι, υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία δεν μπορούν να δείξουν τον ρομαντισμό τους.

Ποιοι είναι αυτοί οι άτιμοι που δυσκολεύονται να μας δείξουν τη ρομαντική πλευρά τους;

#1. Κριός 

Ο Κριός είναι ένα πολύ ερωτικό ζώδιο αλλά επιλέγει να μη δείξει τη ρομαντική πλευρά του διότι δε θέλει να φανεί αδύναμος και πιστεύει πως αν δείξει ότι είναι ρομαντικός θα τον «ποδοπατήσει» ο/η σύντροφος του.

#2. Τοξότης 

Τι περιμένεις από ένα άτομο που ζει την κάθε του μέρα λες και παίζει σε ταινία περιπέτειας; Δεν μπορεί να φανερώσει τη ρομαντική πλευρά του γιατί θεωρεί πως είναι βαρετή και προτιμά να κάνει άλλα πράγματα!

#3. Υδροχόος 

Δεν είναι ότι δε θέλει να σου δείξει πως είναι ρομαντικός ο Υδροχόος, απλά θέλει να εκφράσει αυτή την πλευρά του απέναντι σε ένα άτομο που ξέρει ότι θα εκτιμήσει τον ρομαντισμό και θα τον εμπιστεύεται.