Ζώδια

Ζώδια και χωρισμός! Δύσκολο πράγμα αφού κανείς δε θέλει να τελειώσει κάτι όμορφο το οποίο έχει δημιουργήσει με έναν άνθρωπο! Αλλά τι να κάνουμε! Συμβαίνουν και αυτά!

Υπάρχουν κάποιοι από εμάς οι οποίοι πληγωθήκαμε πολύ από κάποιον πρώην και ναι! Δε γυρίσαμε ποτέ πίσω γιατί δε θέλουμε πολύ απλά! Αν ραγίσει το γυαλί, πάει!

Ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι δεν επιστρέφουν πίσω σε έναν πρώην:

#1. Ο Ταύρος

Καλέ εννοείται! Αν υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης, ο Ταύρος δεν πρόκειται να επιστρέψει! Αργεί πολύ για να χωρίσει και να χωνέψει πως δεν πρόκειται να είναι με αυτό το άτομο που τον έχει πληγώσει πολλάκις, αλλά μόλις πει το οριστικό «τέλος», σου στέλνει φιλάκια από Μπαχάμες!

#2.Υδροχόος

Μπορεί να είναι βλαμμενούτσικο μέχρι να μπει σε σχέση, αλλά μόλις το πάρει απόφαση να δοθεί, θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τη σχέση του! Αν χωρίσει, θα προχωρήσει γρήγορα παρακάτω γιατί δε θέλει να χάνει χρόνο με ραγισμένα γυαλιά!

#3.Τοξότης

Ο ταξιδιάρης Τοξότης δεν έχει χρόνο για πισωγυρίσματα! Μόλις χωρίσει θα βρει το επόμενο θύμα του και θα προχωρήσει τη ζωάρα του! Γιατί τέτοιος είναι!

#4.Ιχθύς

Όσο ευαίσθητα και αν είναι τα ψαράκια μας, δύσκολα θα επιστρέψουν σε έναν πρώην γιατί έχουν πληγωθεί τόσο που δεν αντέχουν να τον βλέπουν στα μάτια! Θα χτυπηθεί, θα ουρλιάξει και θα τυραννηθεί αλλά πίσω στον πρώην δε θα επιστρέψει!