Ζώδια

Ζώδια: Ο φόβος είναι μεγάλο πράγμα αγαπημένα μυ πλάσματα (i should know better) αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να του επιτρέπουμε να μας ρίχνει και να μη ζούμε όμορφες καταστάσεις!

Υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία δεν μπορούν πολύ εύκολα να εκφράσουν τα αισθήματα τους σε κάποιο άτομο που τους αρέσει! Ποια είναι αυτά;

#1. Ταύρος

Αν δε νιώθει σίγουρος για τον άνθρωπο με τον οποίο είναι ή αν δεν είναι συνειδητοποιημένος σε αυτά που θέλει, δε θα του πάρεις κουβέντα και συνεχώς θα σκέφτεται!

#2. Σκορπιός

Γενικά, οι Σκορπιοί είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν αρέσκονται στις αποκαλύψεις και ειδικά όταν πρόκειται για συναισθήματα! Οπότε πρέπει να τους πετύχεις σε πολύ καλή φάση!

#3. Τοξότης

Το παίζει τρελίτσα διαρκώς και τάχα μου ταξιδιάρης, αλλά μέσα του ξέρει πως έχει συναισθήματα για εσένα! Απλά δεν μπορεί να στα πει γιατί θεωρεί πως μπορεί ξαφνικά να αλλάξουν!

#4. Λέων

Α καλά! Αυτός ο άνθρωπος είναι σαν στρείδι! Μπορεί να το παίζει «βασιλιάς» και όλα τα άλλα αλλά δεν μπορεί να εκφράσει αυτά που νιώθει γιατί φοβάται! Και μόλις καταλάβει πως έχασε κάποιους ανθρώπους επειδή δεν αποκάλυψε αυτά που νιώθει, κλαίγεται!