Ζώδια

Ζώδια: Στα έχουμε πει! Οι σχέσεις είναι μυστήριο πράγμα και θέλουν προσοχή καθώς πολλά μπορούν να συμβούν και δεν είναι καθόλου ευχάριστο να χωρίζουν τα ζευγάρια!

Υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία χωρίζουν μια και καλή και δε δίνουν στη σχέση τους μια δεύτερη ευκαιρία γιατί η λογική τους δεν επιτρέπει μια τέτοια κατάσταση!

Ποιοι είναι αυτοί:

#1. Λέων

Σιγά μην κάτσει ο «βασιλιάς» να ασχοληθεί! Υπάρχουν πολλά τα οποία μπορεί να ανεχτεί αλλά αν πείτε ότι χωρίζετε τότε είναι το τέλος! Θα προχωρήσει παρακάτω και η επανασύνδεση δεν είναι ένα σενάριο που εξετάζει!

#2. Τοξότης

Αφού χωρίσατε και το διαλύσατε, τότε ο Τοξότης θα σε ξεχάσει μια και καλή γιατί θέλει να ζήσει άλλες περιπέτειες! Ότι είχε να πάρει από εσένα το πήρε και σου κουνάει το μαντίλι!

#3.Παρθένος

Βάζει τη λογική του μπροστά και σκέφτεται πως δε γίνεται να δώσει δεύτερη ευκαιρία γιατί δεν υπάρχει λόγος! Είναι από αυτούς που πιστεύουν ότι αφού χωρίσατε μια φορά, θα ξαναγίνει!

#4.Υδροχόος

Όπως ο Παρθένος, έτσι και ο Υδροχόος πιστεύει πως άπαξ και το γυαλί ραγίσει, δεν ξανακολλάει και όσο και αν τον πονάει ένας χωρισμός, δε θα δώσει δεύτερη ευκαιρία καθώς η εμπιστοσύνη του έχει καταπατηθεί με αποτέλεσμα να μην μπορεί να είναι σίγουρος για τη σχέση!