Ζώδια

Κακό πράγμα η ανασφάλεια αλλά υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία τη φέρουν βαρέως και δεν μπορούν να την αποβάλλουν από μέσα τους καθώς είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν!

Ένας ανασφαλής άνθρωπος έχει την τάση να ζηλεύει, να ζητά συνεχώς επιβεβαίωση και να προσπαθεί να βρει τρόπους για να «φαίνεται» έτσι ώστε να είναι αποδεκτός από τους γύρω του!

Κανείς δε θέλει να χάνει τους ανθρώπους που αγαπά αλλά κάποιοι προσπαθούν να κρατήσουν κοντά τους τα άτομα που τους γεμίζουν αγάπη και σιγουριά για να νιώσουν καλύτερα!

Ποια είναι αυτά τα ζώδια:

#1. Καρκίνος

Δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός πως θα τον αγνοήσεις, πως δε θα είσαι δίπλα του κάθε στιγμή της ημέρας και γενικότερα είναι ένα άτομο το οποίο θα το χαρακτήριζε κανείς «needy»!

#2. Υδροχόος

Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος αγαπά την ανεξαρτησία και την ελευθερία του, αλλά διαθέτει ανασφάλειες οι οποίες αφορούν τον ερωτικό τομέα καθώς δεν εμπιστεύεται εύκολα και θέλει να του δείχνουν συνεχώς πως είναι αρεστός και πως τον αγαπούν!

#3. Ιχθύς

Εδώ μιλάμε για την απόλυτη κατάθλιψη! Δεν μπορεί να μείνει μόνος του, δημιουργεί σενάρια στο μυαλό του για το οτιδήποτε και θεωρεί πως η εξαφάνιση ενός ανθρώπου από τη ζωή του είναι ένα τραγικό γεγονός!