Ζώδια

Απιστία και ζώδια! Ναι υπάρχουν κάποια πλασματάκια τα οποία δεν μπορούν να αντισταθούν στο «απαγορευμένο» και κάνουν τσαχπινιές τις οποίες μπορεί να κοστίσουν τη σχέση τους! Αλλά εκείνα σκέφτονται άλλα πράγματα!

Η απιστία δεν είναι καλό πράγμα παιδάκια μου όμορφα και καλό θα είναι να σκεφτείτε καλά προτού μπείτε στη διαδικασία να κάνετε πράγματα με άλλους, να σκεφτείτε αν είναι όντως κάτι το οποίο σας ταιριάζει και αν μπορείτε να κοροιδεύετε το ταίρι σας! Γιατί έτσι έχουν τα πράγματα!

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν την τάση να απιστούν (ας έρθει κάποιος να με διαψεύσει αν μπορεί):

#1.Δίδυμος 

Εντάξει, εδώ νομίζω πως τα λόγια είναι περιττά βρε αγάπη μου! Ένας Δίδυμος ζει και αναπνέει για το φλερτ και δεν μπορεί να αντισταθεί σε έναν άνθρωπο ο οποίος του ιντριγκάρει τον εγκέφαλο! Είναι στη φύση του!

#2.Καρκίνος 

Πίστευες πως το γλυκό και ευαίσθητο Καρκινάκι δεν μπορεί να κάνει «τσαχπινιά» με κάποιο άλλο άτομο με το οποίο δεν έχει σχέση; Ο Καρκίνος μπαίνει στη διαδικασία να απιστήσει, διότι δεν καλύπτεται συναισθηματικά, και αντί να χωρίσει τίμια και ωραία, αρέσκεται σε τρίτα άτομα! Έξαλλη, έγινα πάλι!

#3.Υδροχόος 

Ο Υδροχόος είναι ίσως το πιο kinky από όλα τα ζώδια και θα υπάρξουν φορές στη σχέση του όπου αισθάνεται ότι το BDSM δεν έχει και πολύ νόημα και θα το αναζητήσει αλλού! Πιθανότατα από επαγγελματία!