Ζώδια

Υπάρχουν κάποια ζώδια που έχουν γεννηθεί για να γκρινιάζουν! Αλλά πολλές φορές η γκρίνια δεν είναι κάτι κακό και μπορεί να προκύπτει από πράγματα τα οποία ενδεχομένως να στεναχωρούν κάποιους ανθρώπους!

Υπάρχουν οι ερωτύλοι του ζωδιακού κύκλου, οι τσαχπίνηδες, οι κακιασμένοι αλλά και οι γκρινιάρηδες! Και σήμερα θα μάθεις ποιοι είναι αυτοί που θα σου γκρινιάξουν (κάποιοι χωρίς λόγο).
#1. Σκορπιός 
Φουλ γκρίνια και χωρίς λόγο! Μπορεί να γκρινιάξει, να ουρλιάξει και να τσακωθεί για να πετύχει το δικό του! Πιστεύει πώς μέσω της γκρίνιας του θα προκαλέσει τον άλλο να κάνει αυτό που εκείνος θέλει και έχει στο τσεπάκι του το παράπονο, όπως εκείνος το έχει πλάσει στο μυαλό του!
Ζώδια – #2.Ιχθύς 
Δεν μπορεί να μην γκρινιάξει! Φτιάχνει στο μυαλό του έναν ουτοπικό κόσμο, ο οποίος όταν ξαφνικά ταρακουνηθεί, θα αρχίσει να ψάχνεται και θα γκρινιάξει κυριολεκτικά για βλακείες! Νομίζει πώς τα ξέρει όλα και πως το δικό του σύστημα είναι το καλύτερο! Αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει!
#3. Ταύρος 
Οι Ταύροι είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση! Δεν γκρινιάζουν, αλλά παραπονιούνται! Απλά επειδή ο κόσμος είναι περίεργο, εκλαμβάνει το παράπονο ως γκρίνια! Οι Ταύροι νιώθουν την ανάγκη να παραπονεθούν όταν τους αδικούν και όταν λένε πράγματα για αυτούς τα οποία δεν ισχύουν!

 

 

Τσέκαρε και αυτό : Καλό Μεσημεράκι : Πότε κάνει πρεμιέρα