Υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία θέλουν την πολυτέλεια στη ζωή τους και προτιμούν να αγνοήσουν άλλες καταστάσεις, έτσι ώστε να την έχουν!

Όλοι μας αποζητούμε την πολυτέλεια αλλά υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία δεν αντέχουν χωρίς αυτή και θέλουν να την έχουν καθημερινά στη ζωή τους αφού δεν αντέχουν τα βασικά πράγματα!

ad

 

Αν δεις κάποιον να κοιτάζει τις βιτρίνες στο Κολωνάκι, να βλέπει ακριβά αυτοκίνητα αλλά και να θέλει να φάει στα πιο ακριβά εστιατόρια τότε ανήκει σε ένα από τα παρακάτω ζώδια!

Ποια είναι αυτά τα ζώδια:

#1. Ταύρος 

Ξεκάθαρα! Αγαπά το luxury lifestyle και αν μπορούσε θα βρισκόταν καθημερινά σε μαγαζιά που έχουν γνωστά brands και θα ψώνιζε μέχρι τελικής πτώσεως! Αγαπά την πολυτέλεια σε όλα τα επίπεδα! Καλό φαγητό, ακριβά ρούχα, you name it!

#2.Λέων 

Ο Λέων θεωρεί τον εαυτό του «βασιλιά» και σε έναν βασιλιά δεν μπορείς να μη δώσεις πολυτέλεια! Λατρεύει τα ακριβά εστιατόρια, τα ακριβά ταξίδια και θα μπορούσε πολύ εύκολα να τραγουδά όλη μέρα «Θέλω κότερα, ελικόπτερα, έχω γούστα ακριβά!».

#3.Ζυγός 

Η πολυτέλεια για τον Ζυγό είναι πολύ σημαντική στη ζωή του και πάντα προσπαθεί να έχει πράγματα τα οποία είναι ακριβά! Θέλει ακριβό αυτοκίνητο και ακριβό κινητό και του αρέσει πολύ να τα επιδεικνύει!