Ζώδια

Έχεις ακούσει κάποιους ανθρώπους που κάνουν σχέση και πάνω στον μήνα «πετάνε» αβίαστα και δίχως σκέψη και δισταγμό τη φράση «Σε αγαπώ» και σε αφήνουν παγωτό; Μάλλον φταίει το γεγονός πως ανήκουν σε κάποιο από τα τρία ζώδια που θα δεις παρακάτω, αλλιώς δεν εξηγείται.

Η λέξη αγαπώ τείνει να χάσει λίγο το νόημα της αυτές τις μέρες καθώς την ακούμε παντού και από τον οποιονδήποτε, αλλά υπάρχουν κάποια ζώδια που εξαιτίας του ενθουσιασμού τους τη λένε δίχως δεύτερη σκέψη και χωρίς να αντιλαμβάνονται πόσο σημαντική είναι!

Ποια είναι αυτά τα ζώδια; Ήρθε η ώρα να μάθεις!

#1.Τοξότης 

Σε είδε, σε ερωτεύτηκε και πέταξε τη φρασούλα πάνω στις δυο εβδομάδες! Έτσι είναι ο Τοξότης! Παρορμητικός, δε σκέφτεται και μπορεί απ΄λα μια μέρα αν ξυπνήσει και να καταλάβει πως δεν του κάνεις, ότι και να κάνεις!

#2. Καρκίνος 

Τα Καρκινάκια δεν είναι παρεξηγημένα! Ξέρουν πάρα πολύ καλά τι κάνουν και γιατί το κάνουν! Είναι ευαίσθητα και παράλληλα χειριστικά!Για αυτό λένε πολύ γρήγορα τη φράση «Σε αγαπώ» γιατί πιστεύουν πως έτσι θα σε «δέσουν».

#3. Ιχθύς 

Ο Ιχθύς είναι πολύ συναισθηματικός! Και αγαπά και πληγώνεται εύκολα! Είναι στη φύση του μωρέ να αγαπάει ακόμη και τις κατσαρίδες! Δεν αποκλείεται να το εννοεί όταν στο πει αλλά μετά μπορεί να το πάρει πίσω από φόβο!