Κάποια ζώδια δεν μπορούν να φανταστούν πως δε θα κάνουν σεξ καθημερινά και θέλουν να το έχουν συνέχεια!

Τα χαρακτηριστικά που έχουν κάποια ζώδια δε γίνεται να τα αγνοήσουμε και υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς σεξ! Πέφτουν σε κατάθλιψη βρε παιδί μου και δεν μπορούν να λειτουργήσουν!

Κάποια ζώδια είναι άκρως ερωτικά πλάσματα και ήρθε η ώρα να μάθεις ποια είναι:

#1.Ο Ταύρος είναι από τα πλάσματα που λατρεύει το σεξ, όσο λατρεύει και το φαγητό! Μπορεί να παίζει μπαλίτσα από το πρωί μέχρι το βράδυ και είναι ακούραστος! Μην ξεχνάς πως ο πλανήτης που τον κυριεύσει είναι η Αφροδίτη! Μιλάμε για άλλο level.

#2.Υδροχόος και σεξ πάνε μαζί! Το συγκεκριμένο ζώδιο έχει των «ανωμαλία» στο αίμα και το λέμε με την καλή έννοια! Μπορεί να κάνει σεξ παντού, λατρεύει τα μπαλκόνια και θέλει να χαρίζει απολαύσεις όλες τις ώρες της ημέρας.

#3.Ο Κριός δε βαριέται ποτέ! Μπορεί να κάνει σεξ για μια ώρα, να κάνει τη δουλίτσα του και μετά από 10 λεπτά να σε κυνηγά στο σπίτι για να σε κάνει να ουρλιάζεις από ηδονή!

#4.Ο Ζυγός είναι και αυτός παιδί της Αφροδίτης και θέλει να έχει τον/την σύντροφο του στα ώπα-ώπα! Θεωρεί πως το σεξ είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη σχέση και δεν μπορεί να φανταστεί πως δε θα κάνει σεξ καθημερινά.