Ζώδια

Ζώδια: Περίπλοκες οι ανθρώπινες σχέσεις, και ειδικά σε μια κοινωνία όπου πολλοί έχουν μάθει να κυνηγούν τις εύκολες καταστάσεις και να δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα πράγματα έτσι όπως πρέπει!

Ο χωρισμός είναι μια δύσκολη συνθήκη κατά την οποία τα αρνητικά συναισθήματα κατακλύζουν το είναι μας και δεν μπορούμε να διαχειριστούμε καταστάσεις! Αλλά συμβαίνει και η ζωή συνεχίζεται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο!

 

Υπάρχουν κάποια πλάσματα του ζωδιακού κύκλου τα οποία δεν μπορούν να διαχειριστούν το γεγονός πως θα είναι αυτοί που θα πουν την ατακούλα «Χωρίζουμε» και κάνουν ότι μπορούν για να ωθήσουν το ταίρι τους έτσι ώστε να πει τη λέξη που τόσο πολύ θα ήθελαν να ξεστομίσουν αλλά δεν έχουν τα κότσια!

Ποια ζώδια δεν μπορούν να χωρίσουν και ρίχνουν το μπαλάκι στο αμόρε;

#1. Καρκίνος 

Μα τι περίμενες από τον Καρκίνο; Να βρει κουράγιο και θάρρος να ξεστομίσει το τέλος; Ούτε καν! Τρέμει και μόνο στην ιδέα και κάνει ότι μπορεί για να σε φέρει σε τέτοια θέση έτσι ώστε να πάρεις την ευθύνη γιατί είναι τόσο συναισθηματικά ανώριμος που δεν μπορεί να κάνει αλλιώς!

#2.Τοξότης 

Δεν το κάνει από κακία ή πονηριά! Απλά είναι τόσο ανεξάρτητος και παρτάκιας που θα σε αγνοήσει και απλά μια ωραία μέρα θα σε κάνεις να πεις τη λέξη και να του ρίξεις και ένα καλό βρίσιμο! Αλλά πέρασε και δεν ακούμπησε αφού αυτός ονειρεύεται μόνο ταξίδια και ζωάρα!

#3.Ιχθύς 

Μμμμ… Υπάρχει πονηρός σκοπός πίσω από την άρνηση του Ιχθύ! Θέλει να σε χωρίσει γιατί βρήκε κάτι άλλο που τον καλύπτει συναισθηματικά και θα κάνει ότι μπορεί για να του δώσεις το πασαπόρτε και να θα σε αποχαιρετίσει με ψεύτικα δάκρυα!