Ζώδια

Είσαι από τα άτομα που θέλουν να τα διεκδικούν συνεχώς και να νιώθουν μια μοναδική ασφάλεια; Τότε υπάρχουν τρία ζώδια που θα σου δώσουν ακριβώς αυτό που ζητάς, οπότε αν είσαι σε αναζήτηση αμόρε τότε πρέπει να τα τσεκάρεις!

Ποια είναι αυτά τα ζώδια;

#1. Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ξεροκέφαλος! Ακόμη και να βλέπει πως το άτομο που τον ενιδαφέρει μπορεί να αδιαφορεί πλήρως, εκείνος θα κάνει τις τσαχπινιές του για να το διεκδικήσει γιατί έτσι είναι από τη φύση του! Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πως να διεκδικεί και να φέρνει τον κόσμο δίπλα του! Μέχρι να του πει ο άλλος «Φύγε, παράτα με» εκείνος θα προσπαθεί αν πιστεύει ότι κάτι αξίζει πραγματικά!

#2.Καρκίνος

Ο ρομαντικός του ζωδιακού δε θα μπορούσε να εγκαταλείψει πολύ εύκολα τα όπλα! Μπορεί να εξαφανιστεί λίγο για να σου δώσει τον χώρο σου, αλλά θα κάνει εμφανίσεις οι οποίες θα σε κάνουν από ένα σημείο και μετά να λιώσεις γιατί είναι πολύ γλυκός!

#3.Λέων

Αν θέλει κάτι ο Λέοντας θα κάνει τα πάντα για να το αποκτήσει! Άπαξ και σε έχει βάλει στο μάτι θα σε διεκδικήσει! Θα ρίξει μέχρι και τον εγωισμό του για να μπορέσει να σε καταφέρει γιατί πολύ απλά δεν έχει μάθει να χάνει σε μια μάχη!