Ζώδια

Νόμιζες πως υπάρχουν ζώδια τα οποία δε ζηλεύουν περισσότερο από το κανονικό; Χα, χα ας γελάσω απλά και ταπεινά και ας ενημερώσω πως το σκεπτικό σου είναι τελείως λάθος, καθώς κάποιοι έχουν τη ζήλια στο «αίμα» τους και δεν μπορούν να την κρύψουν εύκολα!

Όλα τα ζώδια έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά και αυτά τα πέντε που θα δεις παρακάτω ζηλεύουν περισσότερο από τα υπόλοιπα γιατί έτσι είναι η φύση τους! Οπότε, δείξει προσοχή!

#1. Ο Καρκίνος μπορεί να φαίνεται super γλυκό πλασματάκι και να σου βγάζει μια ανέμελη διάθεση, αλλά μόλις δει κάποιον να σε πλησιάζει αρχίζουν να δημιουργούνται κάποια συναισθήματα τα οποία θα φέρουν «χοντρό» τσακωμό.

#2. Ο Ταύρος είναι «ήσυχη» δύναμη! Ζηλεύει φουλ, αλλά δε θα στο δείξει! Θα κάνει ύπουλες κινήσεις και θα σε πατήσει κάτω χωρίς να το καταλάβεις.

#3. Ο Λέων δεν αντέχει να σε βλέπεις να θαυμάζεις κάποιον άλλον πέραν από αυτόν! Δεν μπορεί να σκεφτεί πως τόλμησες να κοιτάξεις το outfit του κολλητού του και ότι δεν εκθείασες το δικό του!

#4. Ο Κριός ζηλεύει, το δείχνει και θα σε κάνει να το μετανιώσεις! Απλά τα πράγματα!

#5.Αν έχεις όρεξη για φωνές, για ουρλιαχτά και για μούτρα τότε δεν πρέπει να κάνεις τον Σκορπιό να ζηλέψει! Είναι ίσως ο πιο ζηλιάρης από όλους και δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές!