Ζώδια

Για μια καψούρα ζούμε όλη, αλλά κάποια ζώδια τη ζουν λίγο παραπάνω και φροντίζουν να δίνουν πόνο κάθε φορά που παίζει Βασιλάκης Καρράς και Θεοδωρίδου!

Η καψούρα είναι μεγάλο θέμα στη ζωή μας και δε γίνεται να την αγνοούμε γιατί μας γεμίζει με συναισθήματα τα οποία είναι άκρως ιδιαίτερα!

Ποια είναι αυτά τα ζώδια που λατρεύουν να ζουν μόνιμα με μια… καψούρα;

#1. Ταύρος 

Ο Ταύρος ακόμη και όταν δεν έχει σχέση θέλει να τη ζει την καψούρα! Ακούει τραγούδια που του θυμίζουν περασμένα μεγαλεία, μιλάει με κόσμο και κάνει όνειρα και γενικότερα του αρέσει όλη αυτή η «ταλαιπωρία» που προσφέρει η καψούρα!

#2.Καρκίνος 

Εδώ μιλάμε για τον «βασιλιά» της καψούρας και δεν μπορεί να ζει χωρίς αυτή! Θέλει να νιώθει μόνιμα ότι το τραγούδια μιλούν για το Μαράκι που προτίμησε τον Τέλη ή για τον Διομήδη που δεν μπόρεσε να εκφράσει τα συναισθήματα του στην Τούλα!

#3. Λέων 

Μπορεί να μην στο δείχνει αλλά είναι μεγάλος καψούρης! Όταν είναι μόνος του σκέφτεται το πρόσωπο που του έχει σημαδέψει τη ζωή, αράζει, τραγουδά και το Hendrix είναι πάντα δίπλα του για να τον βοηθήσει να περάσει την καψούρα!

#4. Ζυγός 

Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του και η καψούρα ακόμη περισσότερο! Μπορεί να το παίζει καμπόσος αλλά θέλει να «ζει» και στιγμές μια μεγάλης drama queen η οποία έχει πέσει στα πατώματα και κοπανιέται για το μωράκι!