Άνθρωπος

Το Σαββατοκύριακο που έρχεται για πολλούς είναι η αρχή των καλοκαιρινών μας διακοπών και τα άστρα βοηθούν γιατί φεύγει αυτό το άγχος των προηγούμενων ημερών και επανέρχεται η ισορροπία για τα περισσότερα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να επιστρατεύσετε τη λογική σας για να καταφέρετε να λάβετε σωστές αποφάσεις και να δώσετε οριστικές λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούσαν. Ειδικά εάν πρόκειται για ζητήματα οικογενειακά ξεφορτωθείτε δυστυχώς τους ανθρώπους που διαρκώς σας ταράζουν και δεν σας σέβονται Από την άλλη η Κυριακή θα είναι πιο ξέγνοιαστη και θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα με δικούς σας ανθρώπους ενώ δεν αποκλείεται σε μία βόλτα να σας κάτσει και το καλό το δέκα, γκομενάκι εννοώ βρε.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε μία τάση αυτό το διήμερο να εξειδανικεύετε καταστάσεις και μετά να απογοητεύεστε και να μην ασχολείστε τίποτα από τη στεναχώρια σας. Σταματήστε αυτό τον φαύλο κύκλο και ασχοληθείτε με τα πιο ουσιαστικά ζητήματα της καθημερινότητάς σας και τα οικονομικά ίσως που χρειάζονται τεράστια προσοχή. Αισθηματικά να προσέχετε μήπως κάποια κίνησή σας δημιουργήσει ανασφάλεια στο ταίρι σας. Μην μιλάτε για προβλήματα αλλά για όνειρα και σχέδια για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ζητήματα που σε απασχολούσαν και ήταν για σένα άλλο ένα αγκαθάκι στα πολλά που έχετε τον τελευταίο καιρό, φαίνεται πως βρίσκουν λύση μέσα συζητήσεις με φίλους Εμπιστευτείτε την άποψή τους και δείτε και μία άλλη εναλλακτική που σας δίνεται. Οικονομικά πρέπει να κάνετε μεγαλύτερη οικονομία για την αναποδιά που προέκυψε τον τελευταίο καιρό. Αισθηματικά δεν νομίζω ότι είστε σε θέση να σκέφτεστε σοβαρά μία σχέση νορμάλ γιατί δεν είστε εσείς αυτή την εποχή.