Δρόμος πόλη

Ζώδια: Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθείς προκαλεί σύγχυση της λογικής μιας και τα συναισθήματα υπερτερούν και αυτό δημιουργεί προβλήματα με την καθημερινότητα και δεν βοηθούν να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Μεγάλη διάθεση θα έχετε να κάνετε πράγματα και σε αυτό θα σας βοηθήσουν τα άστρα που είναι με το μέρος σας. Έχετε μεγάλη ενέργεια και αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Μην πάρετε πολύ θάρρος και προχωρήσετε σε βιαστικές ενέργειες στα επαγγελματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Προβληματικές καταστάσεις θα προκύψουν από τη Δευτέρα και εσείς θα πρέπει να έχετε ψυχραιμία για να τις αντιμετωπίσετε όμορφα και χωρίς μιζέρια. Μάλιστα, θα έχετε νέα που θα σας ξαφνιάσουν γιατί θα είναι αποκαλυπτικά και ίσως καταλάβετε πως κάποιοι δεν ήταν ποτέ φίλοι σας πραγματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ψυχολογία σας θα είναι πεσμένη τη Δευτέρα μιας και θα νιώθετε ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που θα σας αποσυντονίσουν. Να είστε προσεχτικοί με την υγεία σας τον τελευταίο καιρό είστε πολύ κουρασμένοι και είστε επιρρεπείς σε ιώσεις. Προσέξτε επίσης τις κουβέντες που θα έχετε με φίλους σας.